Riječi koje će Luka Jović pamtiti zauvijek…

"Tvoja porodica je veoma ponosna na tebe, i mi smo takođe, jer nam je rečeno da je upravo ovo dres u kom si spavao kada si bio dečak".

Fudbal 12.06.2019 | 23:50
Riječi koje će Luka Jović pamtiti zauvijek…
"Čuli smo da ti je san da igraš za Real i evo te ovde", obratio se Florentino Perez najskupljem srpskom fudbaleru svih vremena, koji je reči predsednika najtrofejnijeg evropskog kluba slušao u simultanom prevodu.

"Hvala ti što si izabrao ovaj grb za nastavak tvog razvoja u jednog od najboljih napadača na svetu", dodao je prvi čovek Real Madrida danas tokom predstavljanja Luke Jovića na "Santijago Bernabeu" stadion u prestonici Španije.

"U Madrid si došao zahvaljujući talentu i radnim navikama. Namučio si se da bi stigao do Madrida, ali si to uradio sa samo 21 godinom. Želeo si da budeš deo istorije Real Madrida i uspeo si u tome. Pred tobom je najveći izazov u karijeri, ali će na tebe paziti veliki trener i najbolji fudbaleri na planeti", govorio je 72-godišnji milijarder, koji je navijačima Reala poklonio Ronalda Nazarija da Limu, Zinedina Zidana, Luisa Figa, Dejvida Bekama, Serhija Ramosa, Luku Modrića, Ćabija Alonsa, Kristijana Ronalda, Kaku…

...Edena Azara, Luku Jovića.

"Sada ćeš ti braniti ovaj grb i ime kluba. Tvoja porodica je veoma ponosna na tebe, i mi smo takođe, jer nam je rečeno da je upravo ovo dres u kom si spavao kada si bio dečak", rekao je Perez i pokazao u pravcu belog dresa sa ispisanim prezimenom "Jović" na leđima.

Perez, čije je bogatstvo procenjeno na 2,3 milijarde evra, potom se obratio prisutnima na ovoj svečanosti.

"Pratili su ga najveći klubovi Evrope, ali je postao deo Realove porodice. Pred nama je sad ozbiljan zadatak, da vratimo klub na put koji vodi ka pobedi i slavi. Srećan sam što mogu da poželim dobrodošlicu jednom od momaka kojima je suđena ova misija".

Luka će ove reči, uvereni smo, pamtiti zauvek...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar