Црногорски пакет у Партизану за 90.000 евра!

Поред десног бека Пешукића долази и штопер Вујачић.

Фудбал 12.06.2019 | 18:01
Црногорски пакет у Партизану за 90.000 евра!
Уместо једног, у Хумску стижу двојица играча из Црне Горе! Пакет из Подгорице и Голубоваца већ је кренуо ка Београду, пошто ће од наредне сезоне играчи Партизана бити Игор Вујачић, досадашњи штопер Зете и Периша Пешукић, десни бек Будућности.

Партизан је завршио посао око довођења ове двојице фудбалера, који би требало да се саиграчима прикључе већ на почетку припрема. Вујачић долази као слободан играч на црно-белу страну Топчидерског брда, док ће за Пешукића Будућност добити обештећење од 90.000 евра. Обојица играча потписаће уговоре на четири године.

Игор Вујачић је био капитен Зете у прошлој сезони, игра на месту штопера, имао 24 године, а носио је кратко и дрес Војводине пре пет сезона. У биографији има уписана и два наступа за репрезентацију Црне Горе.



За Перишу Пешукића, важи да је неуморан десни бек, који се константно убацује у напад.

Долазак истовремено двојице фудбалера из Црне Горе у Партизан неодољиво подсећа на сезоне када су исто тако у пакету стигли Славен Стјепановић и Марко Ћетковић из Зете или нешто касније Ристо Лакић и Младен Божовић из Будућности.

Иако би по прописима требало да Пешукић и Вујачић заузму местра странаца у Партизану, историја нас је научила да црногорски фудбалери у Суперлиги врло брзо добијају српске пасоше, па се та препрека на тај начин превазиђе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар