''Вампир'' плашио бившу током секса

Д. Д. (33) из околине Зајечара ухапшен је због сумње да је прерушен у вампира данима плашио В. П. (46) с којом је био у вези и њеног новог партнера (60) док су имали сексуалне односе.

Србија 11.06.2019 | 12:48
''Вампир'' плашио бившу током секса
Случај је шокирао зајечарску полицију, а лов на "вампира" трајао је читавих 10 дана.

"Жена је 'улетјела' у ПУ Зајечар и успаниченим гласом повикала: 'Брзо! Морам да разговарам с главним. Не могу више да издржим!"

"Када су видјели у каквом је стању, полицајци су се забринули и помислили да јој се догодило нешто страшно, да је можда силована или злостављана, па су је одмах довели код инспектора", испричао је неименовани "извор" за "Курир".

"Ако ви не ухапсите вампира, убићу се! Дуго сам удовица. Имам пријатеља и неко вријеме смо у вези. Он дође код мене, сједимо, причамо, вечерамо... Онда се мало мазимо и све буде у реду, али баш кад треба да крене 'оно', ето вампира! Лупа на прозор, кеси се, а она два зуба што боду врат велика су као прст! Вија онај плашт и риче к'о побјешњели коњ. Мој мушкарац и ја премремо од страха. Нормално, након тога нема секса, к'о би се сексао", наводно је испричала полицији.

Додала је да се иста ствар догађала и у њеној, али и у кући њеног партнера.

"Више од 15 пута смо видјели вампира. Све је лијепо док не кренемо у акцију. Дошла сам да га пријавим, да га одмах ухапсите или му пробијте колац... Не могу више ово да издржим", испричала је В. П.

Полиција је 10 дана трагала за "вампиром".

"Оставила ме је, па сам смислио како да ми се опет врати. Мислио сам да ће опет бити моја када види да мрачне силе имају нешто против њене нове везе. Пратио сам њеног љубавника и чучао испод прозора. Све сам чуо што су причали и појављивао сам се у правом тренутку. Вампирске зубе сам купио на сајму, шминку у трговини, а плашт сам направио сам од деке", испричао је заљубљени Д. Д., пише "Курир".

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

О_о

11.06.2019 11:11

Шизно свијет, па га еби!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злаја

11.06.2019 11:19

Хтјео и Вампир да омасти бркове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

11.06.2019 12:43

Јадан деда!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фy

11.06.2019 22:04

САЦУВАЈ БОЗЕ ЈА ГЛУПАНА И ЛУДОСТИ СВЕ СЕ МОЗЕ КУПИТИ АЛИ ПАМЕТ НЕ

ОДГОВОРИТЕ