''Vampir'' plašio bivšu tokom seksa

D. D. (33) iz okoline Zaječara uhapšen je zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio V. P. (46) s kojom je bio u vezi i njenog novog partnera (60) dok su imali seksualne odnose.

Srbija 11.06.2019 | 12:48
''Vampir'' plašio bivšu tokom seksa
Slučaj je šokirao zaječarsku policiju, a lov na "vampira" trajao je čitavih 10 dana.

"Žena je 'uletjela' u PU Zaječar i uspaničenim glasom povikala: 'Brzo! Moram da razgovaram s glavnim. Ne mogu više da izdržim!"

"Kada su vidjeli u kakvom je stanju, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se dogodilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah doveli kod inspektora", ispričao je neimenovani "izvor" za "Kurir".

"Ako vi ne uhapsite vampira, ubiću se! Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vrijeme smo u vezi. On dođe kod mene, sjedimo, pričamo, večeramo... Onda se malo mazimo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene 'ono', eto vampira! Lupa na prozor, kesi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika su kao prst! Vija onaj plašt i riče k'o pobješnjeli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, nakon toga nema seksa, k'o bi se seksao", navodno je ispričala policiji.

Dodala je da se ista stvar događala i u njenoj, ali i u kući njenog partnera.

"Više od 15 puta smo vidjeli vampira. Sve je lijepo dok ne krenemo u akciju. Došla sam da ga prijavim, da ga odmah uhapsite ili mu probijte kolac... Ne mogu više ovo da izdržim", ispričala je V. P.

Policija je 10 dana tragala za "vampirom".

"Ostavila me je, pa sam smislio kako da mi se opet vrati. Mislio sam da će opet biti moja kada vidi da mračne sile imaju nešto protiv njene nove veze. Pratio sam njenog ljubavnika i čučao ispod prozora. Sve sam čuo što su pričali i pojavljivao sam se u pravom trenutku. Vampirske zube sam kupio na sajmu, šminku u trgovini, a plašt sam napravio sam od deke", ispričao je zaljubljeni D. D., piše "Kurir".

(Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

O_o

11.06.2019 13:11

Шизно свијет, па га еби!

ODGOVORITE
Name

Zlaja

11.06.2019 13:19

Htjeo i Vampir da omasti brkove.

ODGOVORITE
Name

E

11.06.2019 14:43

Jadan deda!

ODGOVORITE
Name

Fy

12.06.2019 00:04

SACUVAJ BOZE JA GLUPANA I LUDOSTI SVE SE MOZE KUPITI ALI PAMET NE

ODGOVORITE