Реалов авион слеће у Сурчин: Јовићу, укрцај се!

Сутра промоција на Бернабеуу.  Реал шаље авион по Луку на припреме "орлића".  Млада репрезентација Србије радиће у комплетном саставу уочи почетка Европског првенства у Италији (16-30. јун).

Фудбал 11.06.2019 | 15:04
Реалов авион слеће у Сурчин: Јовићу, укрцај се!
Одрадио је дуел са Литванијом у дресу репрезентације Србије, чека га Првенство Европе младих селекција, а пре тога Лука Јовић ће одрадити можда и најслађу обевезу у клупској каријери. Сутра нешто после поднева потписаће шестогодишњи уговор са Реал Мадридом и званично постати члан најтрофејнијег клуба на свету.

Млада селекција Србије данас ће отпутовати у Порторож, а Лука Јовић ће уз дозволу селектора Ђоровића остати у Београду и сачекати приватни авион из Мадрида. Реал Мадрид ће у нашу престоницу послати летелицу која ће вечерас слетети на сурчински аеродром у коју ће се укрцати српски нападач и одмах кренути ка Шпанији.

Дакле, већ вечерас, око 22.30 Лука Јовић ће допутовати у Мадрид. Званична промоција заказана је за сутра у 13.00 часова. Пре тога ће Јовић у спортском центру Реал Мадрида и једној мадридској клиници обавити лекарске прегледе и тестове.

Дан после победе сениорске репрезентације Србије против Литваније на београдској "Маракани", селектор У-21 селекције Горан Ђоровић добио је на окупу све играче које је позвао за предстојећи ЕУРО.

Лука Јовић, Андрија Живковић и Никола Миленковић "прекомандовани" су из "А" састава у младу репрезентацију и са саиграчима ће отпутовати у словеначки град Порторож, на кратке припреме пред Европско првенство, на којем ће Србија одиграти прву утакмицу наредног понедељка.

Распоред "орлића" у групној фази:

- понедељак, 17. јун Србија - Аустрија

- четвртак, 20. јун, Немачка - Србија

- недеља, 23. јун, Данска - Србија

Током боравка у Словенији, селектор Ђоровић ће накратко остати без Луке Јовића, који ће у среду отпутовати на промоцију у Реал Мадрид. 

Ту информацију објавиле су "Вечерње новости", уз податак да ће "краљевски клуб" послати свој авион у Порторож, да би пребацио младог српског центарфора до стадиона "Сантјаго Бернабеу", где ће први пут јавно обући дрес свог новог клуба.

Одмах потом, Јовић ће се придружити саиграчима у младој репрезентацији, која путује у Италију у јаком саставу и са великим амбицијама након рутинског пласмана кроз квалификације (осам победа и два ремија).

Прочитајте још једном Ђоровићев списак позваних играча за Европско првенство.

ГОЛМАНИ: Борис Радуновић (Аталанта), Драган Росић (Младост) и Милош Остојић (Спартак). 

ОДБРАНА: Мирослав Богосавац (Чукарички), Алекса Терзић, Милан Гајић, Срђан Бабић (сви Црвена звезда), Вукашин Јовановић (Бордо), Никола Миленковић (Фиорентина) и Светозар Марковић (Партизан).

ВЕЗНИ РЕД: Урош Рачић (Валенсија), Ерхан Машовић (Бриж), Данило Пантић (Партизан), Саша Лукић (Торино), Лука Аџић (Андерлехт), Немања Радоњић (Марсеј), Лазар Ранђеловић (Раднички), Андрија Живковић (Бенфика), Игор Златановић (Радник) и Александар Лутовац (Рад). 

НАПАД: Лука Јовић (Ајнтрахт), Иван Шапоњић (Бенфика) и Дејан Јовељић (Црвена звезда).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар