Realov avion sleće u Surčin: Joviću, ukrcaj se!

Sutra promocija na Bernabeuu.  Real šalje avion po Luku na pripreme "orlića".  Mlada reprezentacija Srbije radiće u kompletnom sastavu uoči početka Evropskog prvenstva u Italiji (16-30. jun).

Fudbal 11.06.2019 | 15:04
Realov avion sleće u Surčin: Joviću, ukrcaj se!
Odradio je duel sa Litvanijom u dresu reprezentacije Srbije, čeka ga Prvenstvo Evrope mladih selekcija, a pre toga Luka Jović će odraditi možda i najslađu obevezu u klupskoj karijeri. Sutra nešto posle podneva potpisaće šestogodišnji ugovor sa Real Madridom i zvanično postati član najtrofejnijeg kluba na svetu.

Mlada selekcija Srbije danas će otputovati u Portorož, a Luka Jović će uz dozvolu selektora Đorovića ostati u Beogradu i sačekati privatni avion iz Madrida. Real Madrid će u našu prestonicu poslati letelicu koja će večeras sleteti na surčinski aerodrom u koju će se ukrcati srpski napadač i odmah krenuti ka Španiji.

Dakle, već večeras, oko 22.30 Luka Jović će doputovati u Madrid. Zvanična promocija zakazana je za sutra u 13.00 časova. Pre toga će Jović u sportskom centru Real Madrida i jednoj madridskoj klinici obaviti lekarske preglede i testove.

Dan posle pobede seniorske reprezentacije Srbije protiv Litvanije na beogradskoj "Marakani", selektor U-21 selekcije Goran Đorović dobio je na okupu sve igrače koje je pozvao za predstojeći EURO.

Luka Jović, Andrija Živković i Nikola Milenković "prekomandovani" su iz "A" sastava u mladu reprezentaciju i sa saigračima će otputovati u slovenački grad Portorož, na kratke pripreme pred Evropsko prvenstvo, na kojem će Srbija odigrati prvu utakmicu narednog ponedeljka.

Raspored "orlića" u grupnoj fazi:

- ponedeljak, 17. jun Srbija - Austrija

- četvrtak, 20. jun, Nemačka - Srbija

- nedelja, 23. jun, Danska - Srbija

Tokom boravka u Sloveniji, selektor Đorović će nakratko ostati bez Luke Jovića, koji će u sredu otputovati na promociju u Real Madrid. 

Tu informaciju objavile su "Večernje novosti", uz podatak da će "kraljevski klub" poslati svoj avion u Portorož, da bi prebacio mladog srpskog centarfora do stadiona "Santjago Bernabeu", gde će prvi put javno obući dres svog novog kluba.

Odmah potom, Jović će se pridružiti saigračima u mladoj reprezentaciji, koja putuje u Italiju u jakom sastavu i sa velikim ambicijama nakon rutinskog plasmana kroz kvalifikacije (osam pobeda i dva remija).

Pročitajte još jednom Đorovićev spisak pozvanih igrača za Evropsko prvenstvo.

GOLMANI: Boris Radunović (Atalanta), Dragan Rosić (Mladost) i Miloš Ostojić (Spartak). 

ODBRANA: Miroslav Bogosavac (Čukarički), Aleksa Terzić, Milan Gajić, Srđan Babić (svi Crvena zvezda), Vukašin Jovanović (Bordo), Nikola Milenković (Fiorentina) i Svetozar Marković (Partizan).

VEZNI RED: Uroš Račić (Valensija), Erhan Mašović (Briž), Danilo Pantić (Partizan), Saša Lukić (Torino), Luka Adžić (Anderleht), Nemanja Radonjić (Marsej), Lazar Ranđelović (Radnički), Andrija Živković (Benfika), Igor Zlatanović (Radnik) i Aleksandar Lutovac (Rad). 

NAPAD: Luka Jović (Ajntraht), Ivan Šaponjić (Benfika) i Dejan Joveljić (Crvena zvezda).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar