Лазар Марковић "мјерка" понуде из Белгије...

Повремени репрезентативац Србије слободан је у избору нове средине и овога пута мора пажљиво да одабере.

Фудбал 11.06.2019 | 10:00
Лазар Марковић "мјерка" понуде из Белгије...
Српски фудбалер Лазар Марковић (25) један је од 15 играча који су напустили Фулам овог љета, па ће тако као слободан агент покушати да пронађе нови ангажман.

Спомињало се интересовање Њукасла, али за сада су најозбиљније двије понуде из Белгије, пишу тамошњи медији, па би Марковића у својим редовима најрадије видјели Стандард из Лијежа и Гент, с тим да још није дошло до конкретног контакта две стране.

Стандард тражи замјену за Мусу Ђенепоа, који ће напустити Лијеж овог љета, док је алтернатива и Набил Дирар из Фенербахчеа, с тим да би за њега платили обештећење.

Занимљиво је да је Марковић већ играо у Белгији, и то за ривалски Андерлехт, када га је Ливерпул позајмио на шест мјесеци, али се није снашао ни у Бриселу, тако да се вратио у Ливерпул чијих се "окова" ослободио тек овог јануара када је раскинуо уговор и прешао у Фулам.

Не треба подсјећати колико је Марковићева каријера стагнирала од 2014. године, када је као талентовани фудбалер Бенфике стигао у Ливерпул у трансферу вриједном 20 милиона фунти.

У првој сезони на "Енфилду" одиграо је 34 меча, па ишао на четири позајмице (Фенербахче, Спортинг, Хал, Андерлехт) гдје се није наиграо.

Може ли "спас каријере" да пронађе у Белгији? 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар