Lazar Marković "mjerka" ponude iz Belgije...

Povremeni reprezentativac Srbije slobodan je u izboru nove sredine i ovoga puta mora pažljivo da odabere.

Fudbal 11.06.2019 | 10:00
Lazar Marković "mjerka" ponude iz Belgije...
Srpski fudbaler Lazar Marković (25) jedan je od 15 igrača koji su napustili Fulam ovog ljeta, pa će tako kao slobodan agent pokušati da pronađe novi angažman.

Spominjalo se interesovanje Njukasla, ali za sada su najozbiljnije dvije ponude iz Belgije, pišu tamošnji mediji, pa bi Markovića u svojim redovima najradije vidjeli Standard iz Liježa i Gent, s tim da još nije došlo do konkretnog kontakta dve strane.

Standard traži zamjenu za Musu Đenepoa, koji će napustiti Lijež ovog ljeta, dok je alternativa i Nabil Dirar iz Fenerbahčea, s tim da bi za njega platili obeštećenje.

Zanimljivo je da je Marković već igrao u Belgiji, i to za rivalski Anderleht, kada ga je Liverpul pozajmio na šest mjeseci, ali se nije snašao ni u Briselu, tako da se vratio u Liverpul čijih se "okova" oslobodio tek ovog januara kada je raskinuo ugovor i prešao u Fulam.

Ne treba podsjećati koliko je Markovićeva karijera stagnirala od 2014. godine, kada je kao talentovani fudbaler Benfike stigao u Liverpul u transferu vrijednom 20 miliona funti.

U prvoj sezoni na "Enfildu" odigrao je 34 meča, pa išao na četiri pozajmice (Fenerbahče, Sporting, Hal, Anderleht) gdje se nije naigrao.

Može li "spas karijere" da pronađe u Belgiji? 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar