Мамић ће се појавити на суду?

Како би се избјегло хапшење од стране припадника СИПА-е, која дјелује по међународној потјерници, врло лако је могуће да ће се данас Здравко Мамић добровољно појавити на Суду Босне и Херцеговине.  

Регион 11.06.2019 | 08:33
Мамић ће се појавити на суду?
Адвокат Здравка Мамића у БиХ, Здравко Рајић, рекао је да би данас могло бити одржано рочиште о изручењу његовог клијента Хрватској. Рајић је у телефонском разговору за ХРТ потврдио је да би у уторак, на Суду Босне и Херцеговине, могло бити одржано рочиште о евентуалном изручењу његова клијента Здравка Мамића Хрватској.

Разматраће постоје ли услови за његово изручење, а ако суд одлучи да постоје, коначну одлуку доноси министар правде БиХ Јосип Грубеша. Како би се избјегло хапшење од стране припадника СИПА-е, која дјелује по међународној потјерници, врло лако је могуће да ће се данас Здравко Мамић добровољно појавити на Суду Босне и Херцеговине.

(Бљесак.инфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Миланко

11.06.2019 06:55

Здравло Мамиц је ГОСПОДИН !!! Навалили на Мамица као да је он рјесење свих проблема у ХР, поцев од АГРОКОРА па до пљацке МИЛИЈАРДИ евра ИНЕ и других фирми у Хр.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

11.06.2019 08:12

Није господин него лопов као и многи други.

Name

сваки

11.06.2019 07:38

криминалац и суса трази овде пребивалисте, неце доци онај који има милионе да ста улози, зато је и бих таква барустина. Само будала мозе мислити да је позитивно сто у куци имас криминалца,сто господин кад је био слободан не помозе неком клубу у бих, оце, само у свој дзеп па другима иди на терет, фуј, и дрзаве и таквих градјана криминалаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правосудје

11.06.2019 10:01

Мамке це то потковат.

ОДГОВОРИТЕ