Mamić će se pojaviti na sudu?

Kako bi se izbjeglo hapšenje od strane pripadnika SIPA-e, koja djeluje po međunarodnoj potjernici, vrlo lako je moguće da će se danas Zdravko Mamić dobrovoljno pojaviti na Sudu Bosne i Hercegovine.  

Region 11.06.2019 | 08:33
Mamić će se pojaviti na sudu?
Advokat Zdravka Mamića u BiH, Zdravko Rajić, rekao je da bi danas moglo biti održano ročište o izručenju njegovog klijenta Hrvatskoj. Rajić je u telefonskom razgovoru za HRT potvrdio je da bi u utorak, na Sudu Bosne i Hercegovine, moglo biti održano ročište o eventualnom izručenju njegova klijenta Zdravka Mamića Hrvatskoj.

Razmatraće postoje li uslovi za njegovo izručenje, a ako sud odluči da postoje, konačnu odluku donosi ministar pravde BiH Josip Grubeša. Kako bi se izbjeglo hapšenje od strane pripadnika SIPA-e, koja djeluje po međunarodnoj potjernici, vrlo lako je moguće da će se danas Zdravko Mamić dobrovoljno pojaviti na Sudu Bosne i Hercegovine.

(Bljesak.info)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Milanko

11.06.2019 06:55

Zdravlo Mamic je GOSPODIN !!! Navalili na Mamica kao da je on rjesenje svih problema u HR, pocev od AGROKORA pa do pljacke MILIJARDI evra INE i drugih firmi u Hr.

ODGOVORITE
Name

Re:

11.06.2019 08:12

Nije gospodin nego lopov kao i mnogi drugi.

Name

svaki

11.06.2019 07:38

kriminalac i susa trazi ovde prebivaliste, nece doci onaj koji ima milione da sta ulozi, zato je i bih takva barustina. Samo budala moze misliti da je pozitivno sto u kuci imas kriminalca,sto gospodin kad je bio slobodan ne pomoze nekom klubu u bih, oce, samo u svoj dzep pa drugima idi na teret, fuj, i drzave i takvih gradjana kriminalaca

ODGOVORITE
Name

Pravosudje

11.06.2019 10:01

Mamke ce to potkovat.

ODGOVORITE