Загорац: Спорт је огледало друштва...!

Партизанов кошаркаш огласио се на Инстаграму после утакмице против Црвене звезде мтс.

Кошарка 11.06.2019 | 00:00
Загорац: Спорт је огледало друштва...!
Одмах после прве финалне утакмице Суперлиге, кошаркаши Партизана тимски су напустили дворану "Александар Николић" и нису давали изјаве.

Док су се припремали за одлазак, њихов тренер Андреа Тринкијери је на конференцији за новинаре отворено рекао да је јако незадовољан суђењем, да га је Звездина публика вређала и да је све виђено "срамота".

Под јаким емоцијама, вечерас искључени шеф стручног штаба црно-белих одржао је буран говор, а после њега се огласио и председник КК Партизан Остоја Мијаиловић, претњом да ће црно-бели у уторак ујутру разматрати иступање из лиге.

Недуго потом, на свом Инстаграм профилу поруку је објавио Раде Загорац, кошаркаш Партизана. Он је виђено у дербију ставио у шири, друштвени контекст.

"Црвена звезда је одлична екипа која је већ направила добар успех ове сезоне, моја намера овим није да омаловажим њихове играче и чланове.

Спорт, као једно од најверодостојнијих огледала једног друштва нам може рећи много и вечерас је рекао. Ипак, у свему овоме желим да видим позитивне ствари, а то је показатељ да као друштво морамо много да напредујемо.

Видимо се у Пиониру!", написао је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар