Zagorac: Sport je ogledalo društva...!

Partizanov košarkaš oglasio se na Instagramu posle utakmice protiv Crvene zvezde mts.

Košarka 11.06.2019 | 00:00
Zagorac: Sport je ogledalo društva...!
Odmah posle prve finalne utakmice Superlige, košarkaši Partizana timski su napustili dvoranu "Aleksandar Nikolić" i nisu davali izjave.

Dok su se pripremali za odlazak, njihov trener Andrea Trinkijeri je na konferenciji za novinare otvoreno rekao da je jako nezadovoljan suđenjem, da ga je Zvezdina publika vređala i da je sve viđeno "sramota".

Pod jakim emocijama, večeras isključeni šef stručnog štaba crno-belih održao je buran govor, a posle njega se oglasio i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, pretnjom da će crno-beli u utorak ujutru razmatrati istupanje iz lige.

Nedugo potom, na svom Instagram profilu poruku je objavio Rade Zagorac, košarkaš Partizana. On je viđeno u derbiju stavio u širi, društveni kontekst.

"Crvena zvezda je odlična ekipa koja je već napravila dobar uspeh ove sezone, moja namera ovim nije da omalovažim njihove igrače i članove.

Sport, kao jedno od najverodostojnijih ogledala jednog društva nam može reći mnogo i večeras je rekao. Ipak, u svemu ovome želim da vidim pozitivne stvari, a to je pokazatelj da kao društvo moramo mnogo da napredujemo.

Vidimo se u Pioniru!", napisao je on.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar