Писмо кћерке возача камиона

- Поштовани, моје име је Ивана Филиповић и кћи сам возача који је скривио саобраћајну несрећу код Новске. На овај начин желим изразити саучешће породицама настрадале дјеце у име мог оца, мајке, сестре и цијеле наше породице - написала је Ивана, кћерка возача који је проузроковао стравичну саобраћајну несрећу у којој су смртно страдале двије дјевојчице од 14 година, а једна жена је тешко повријеђена.

Регион 10.06.2019 | 14:07
Писмо кћерке возача камиона
У петак код Новске у Хрватској десила се стравична саобраћајна несрећа чији су епилог двије преминуле дјевојчице од 14 година те једна повријеђена жена у тешком стању, коју су реанимирали на лицу мјеста.
 
Несрећа се десила када се камион брзином од 90 на сат залетио на одмаралиште.

Возио је 59-годишњи Иво Филиповић и његова породица је у потпуном шоку.

Поводом тога Филиповићева кћерка порталу 24сата.хр послала је писмо у којем се обратила јавности.



“Поштовани, моје име је Ивана Филиповић и кћи сам возача који је скривио прометну несрећу код Новске. На овај начин желим изразити сућут обитељима настрадале дјеце у име мог оца, мајке, сестре и цијеле наше обитељи. Неизмјерно нам је жао што се десила оваква трагедија и не можемо пронаћи праве ријечи утјехе којима се може описати та бол.

Молим медије да имају разумијевања и за нас јер није лако бити кући и читати ријечи осуде и презира.

Морам додати и то да је мој тата један узоран отац који је с камионом годинама прелазио милионе километара да би прехранио нашу обитељ, школовао мене и сестру, без иједне незгоде.

Не знам што му је било, али сигурно знам да такво нешто не би учинио намјерно. Још једном, најискренија сућут обитељима дјевојчица и молимо за оздрављење још двије младе дјевојке...”, написала је Ивана Филиповић.

(24 сата.хр)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ивана

10.06.2019 13:01

Породица са овим слуцајем нема ниста,правосудје казе појединац.И зртвама и васој породици да бог подари снагу у овим теским тренутцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.06.2019 13:23

Мене занима само како није закон за све исти.овај возач јест скривио трагедију, ал шта ће се са силним убиствима по хрваској што се знају а нико није одговаро, чак шта више многе штити мафијашке власт.тско је и у свим осталим земљама бивше југе

Name

Нострадамус

10.06.2019 13:29

У саобрацају су секунде,а на аутопуту и мањи дијелови секунде у питању.Цовјек сигорно није намјерно то урадио и стварно искрено сауцесце породици страдалих,а повредјенима брз опоравак.Ако цовјек није био под дејством алкохола зао ми је и њега сигорно му није лако.Несреце се десавају то је тај сурови темпо зивота.

Name

Смислов

10.06.2019 14:07

Зато што није намјерно зато се и зове незгода и за то одговара, тј. за КД против безбједности саобраћаја. Није ни њему мученом лако, пакао је то.

Name

Горан

10.06.2019 18:32

Непоновило се никоме , колико ми зао те дјеце ,исто толико ми зао возаца ,и ја сам возац и сигуран сам да би он зивот дао да се то није десило , али несреца небира ,само нека им бог подари снаге да све ово презиве

ОДГОВОРИТЕ