Видео - Дирљиви тренуци у фудбалу: И Милетић у видеу...

На каналу YоуТубе се појавио снимак најдирљивијих момената и фер-плеј потеза у сезони 2018/19. И фудбалер Партизана Немања Милетић добио место.

Фудбал 10.06.2019 | 16:42
Видео - Дирљиви тренуци у фудбалу: И Милетић у видеу...
Све у Србији потресла је трагична судбина малог Душана Тодоровића, који се борио са тешком болешћу. Нажалост, није победио.

Четворогодишњи Дуки је ујединио Србију, на позив навијачког покрета, многи су слали СМС поруке да би се прикупио новац за операцију.

А малишан је, као велики навијач Партизана, посебну подршку добио од фудбалера овог клуба. Највише се био везао за Немању (Р) МИлетића, дефанзивца црно-белих, који је у међувремену постао репрезентативац. 

"Нећу Месија, хоћу мог Немању", рекао је Дуки лекарима у болници, док је чекао операцију. 

Дуки, нажалост, није успео, а на утакмици Партизан - Вождовац, одмах након смрти четворогодишњег дечака, био је постављен транспарент на којем су писале управо ове Душанове речи. 

На тој утакмици његов Немања је дао гол.

На YоуТубе каналу Тхе Соунд Пројецт направљен је пресек најдриљивијих момената спортске сезоне 2018/19. Немања МИлетић је добио своје емсто. Изабран је тренутак када је дао гол против нишког Радничког и потом подигао дрес, испод којег је била мајица са посветом малом Душану.

ПОГЛЕДАЈТЕ (снимак од 5:48) 



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар