Video - Dirljivi trenuci u fudbalu: I Miletić u videu...

Na kanalu YouTube se pojavio snimak najdirljivijih momenata i fer-plej poteza u sezoni 2018/19. I fudbaler Partizana Nemanja Miletić dobio mesto.

Fudbal 10.06.2019 | 16:42
Video - Dirljivi trenuci u fudbalu: I Miletić u videu...
Sve u Srbiji potresla je tragična sudbina malog Dušana Todorovića, koji se borio sa teškom bolešću. Nažalost, nije pobedio.

Četvorogodišnji Duki je ujedinio Srbiju, na poziv navijačkog pokreta, mnogi su slali SMS poruke da bi se prikupio novac za operaciju.

A mališan je, kao veliki navijač Partizana, posebnu podršku dobio od fudbalera ovog kluba. Najviše se bio vezao za Nemanju (R) MIletića, defanzivca crno-belih, koji je u međuvremenu postao reprezentativac. 

"Neću Mesija, hoću mog Nemanju", rekao je Duki lekarima u bolnici, dok je čekao operaciju. 

Duki, nažalost, nije uspeo, a na utakmici Partizan - Voždovac, odmah nakon smrti četvorogodišnjeg dečaka, bio je postavljen transparent na kojem su pisale upravo ove Dušanove reči. 

Na toj utakmici njegov Nemanja je dao gol.

Na YouTube kanalu The Sound Project napravljen je presek najdriljivijih momenata sportske sezone 2018/19. Nemanja MIletić je dobio svoje emsto. Izabran je trenutak kada je dao gol protiv niškog Radničkog i potom podigao dres, ispod kojeg je bila majica sa posvetom malom Dušanu.

POGLEDAJTE (snimak od 5:48) 



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar