Кристијано Роналдо није вјечан...

. . . доћи ће дан када га неће бити у репрезентацији! Поругалац говорио о себи у трећем лицу. . .

Фудбал 10.06.2019 | 16:04
Кристијано Роналдо није вјечан...
"Кристијано Роналдо није вечан и доћи ће дан када неће бити у репрезентацији. Али тај дан је још далеко..." То је била једна од упечатљив фраза Кристијана Роналда у изјавама након освајања Лиге Европе.

Фантастични Португалац одисао је великим самопоуздањем након освајања новог трофеја са националном тиму, похваливши сјајну генерацију својих сународника, који ће бележити сјајне резултате и без њега у тиму.

Ас Јувентуса и један од најбољих играча у новијој фудбалској историји, тврди да више није оптерећен трофејима.

"Без обзира на то шта људи причају, бројеви говоре сами за себе. Не морам више ништа никоме доказивати. Ствари се догађају природно, мислим да не постоји време када играм лоше. Ове године сам освојио три трофеја, поново сам био добар. Репрезентација ће наставити са Кристијаном или без њега. Мислим да овај тим има велики потенцијал. Ту су млади играчи који ће током година постајати зрелији и бољи", рекао је Кристијано Роналдо.

Ипак, још је далеко растанак од националног тима.

"Желим да будем део овог пројетка, јер се осећам добро и способним да помогнем националном тиму. Али, као што сам рекао, мислим да национални тим има потенцијал да настави да се развија и освоји још више трофеја. Срећан сам што могу да освајам са репрезентацијом. Нација то заслужује, подржали су нас сјајно у ова два меча, овај трофеј је за њих, не припада само националном тиму већ целој Португалији", поручио је Кристијано.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар