Kristijano Ronaldo nije vječan...

. . . doći će dan kada ga neće biti u reprezentaciji! Porugalac govorio o sebi u trećem licu. . .

Fudbal 10.06.2019 | 16:04
Kristijano Ronaldo nije vječan...
"Kristijano Ronaldo nije večan i doći će dan kada neće biti u reprezentaciji. Ali taj dan je još daleko..." To je bila jedna od upečatljiv fraza Kristijana Ronalda u izjavama nakon osvajanja Lige Evrope.

Fantastični Portugalac odisao je velikim samopouzdanjem nakon osvajanja novog trofeja sa nacionalnom timu, pohvalivši sjajnu generaciju svojih sunarodnika, koji će beležiti sjajne rezultate i bez njega u timu.

As Juventusa i jedan od najboljih igrača u novijoj fudbalskoj istoriji, tvrdi da više nije opterećen trofejima.

"Bez obzira na to šta ljudi pričaju, brojevi govore sami za sebe. Ne moram više ništa nikome dokazivati. Stvari se događaju prirodno, mislim da ne postoji vreme kada igram loše. Ove godine sam osvojio tri trofeja, ponovo sam bio dobar. Reprezentacija će nastaviti sa Kristijanom ili bez njega. Mislim da ovaj tim ima veliki potencijal. Tu su mladi igrači koji će tokom godina postajati zreliji i bolji", rekao je Kristijano Ronaldo.

Ipak, još je daleko rastanak od nacionalnog tima.

"Želim da budem deo ovog projetka, jer se osećam dobro i sposobnim da pomognem nacionalnom timu. Ali, kao što sam rekao, mislim da nacionalni tim ima potencijal da nastavi da se razvija i osvoji još više trofeja. Srećan sam što mogu da osvajam sa reprezentacijom. Nacija to zaslužuje, podržali su nas sjajno u ova dva meča, ovaj trofej je za njih, ne pripada samo nacionalnom timu već celoj Portugaliji", poručio je Kristijano.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar