ЦСКА враћа Теодосића?!

Ћаћо не зна да ли остаје у Москви! Серхио Родригес, кошаркаш ЦСКА из Москве, наредне сезоне можда неће носити дрес актуелног шампион Европе.

Кошарка 10.06.2019 | 11:57
ЦСКА враћа Теодосића?!
Популарни “Ел Ћаћо“ помогао је Московљанима да дођу до европског трона, међутим није имао онај утицај на игру, који се очекивао од њега.

С обзиром да је један од најплаћенијих кошаркаша у екипи, питање је да ли ће ЦСКА одлучити да га задржи.

“До сада ми клуб није јасно рекао да ли ме жели у екипи наредне сезоне. Нису рекли ништа, тако да не знам шта ће се десити. Да ли би остао ако то зависи од мене? Не могу да вам одговорим на то питање, пошто не знам шта ЦСКА жели“, рекао је Родригес за “Риа Новости“, и потом је додао:

“Када се сезона заврши и када схватим шта тим жели, тада ћу одлучити“, казао је Ћаћо.

Као потенцијална замена за Родригеса наводи се српски кошаркаш Милош Теодосић, који од фебруара ове године нема екипу, након што је раскинуо сарадњу са Лос Анђелес Клиперсима.

Теодосић се пре неколико недеља доводио у питање са бившим клубом, међутим те спекулације председник ЦСКА Андреј Ватутин убрзо је демантовао.

“Причао сам са Милошем пре недељу дана, али не о кошарци. Причали смо о нашим породицама. Његови навијачи и противници могу да се смире. Нико није ништа потписао, нити се икако обавезао”, рекао је Ватутин крајем априла за “ТАСС”.

Иако је Ватутин рекао да “нико ништа није потписао”, постоји велика могућност да ЦСКА још није разговарао са Родригесом јер чекају да виде шта ће бити са Теодосићем.

Српског кошаркаша овог лета очекује Светско првенство у Кини, које је на програму од 31. августа до 15. септембра.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар