CSKA vraća Teodosića?!

Ćaćo ne zna da li ostaje u Moskvi! Serhio Rodriges, košarkaš CSKA iz Moskve, naredne sezone možda neće nositi dres aktuelnog šampion Evrope.

Košarka 10.06.2019 | 11:57
CSKA vraća Teodosića?!
Popularni “El Ćaćo“ pomogao je Moskovljanima da dođu do evropskog trona, međutim nije imao onaj uticaj na igru, koji se očekivao od njega.

S obzirom da je jedan od najplaćenijih košarkaša u ekipi, pitanje je da li će CSKA odlučiti da ga zadrži.

“Do sada mi klub nije jasno rekao da li me želi u ekipi naredne sezone. Nisu rekli ništa, tako da ne znam šta će se desiti. Da li bi ostao ako to zavisi od mene? Ne mogu da vam odgovorim na to pitanje, pošto ne znam šta CSKA želi“, rekao je Rodriges za “Ria Novosti“, i potom je dodao:

“Kada se sezona završi i kada shvatim šta tim želi, tada ću odlučiti“, kazao je Ćaćo.

Kao potencijalna zamena za Rodrigesa navodi se srpski košarkaš Miloš Teodosić, koji od februara ove godine nema ekipu, nakon što je raskinuo saradnju sa Los Anđeles Klipersima.

Teodosić se pre nekoliko nedelja dovodio u pitanje sa bivšim klubom, međutim te spekulacije predsednik CSKA Andrej Vatutin ubrzo je demantovao.

“Pričao sam sa Milošem pre nedelju dana, ali ne o košarci. Pričali smo o našim porodicama. Njegovi navijači i protivnici mogu da se smire. Niko nije ništa potpisao, niti se ikako obavezao”, rekao je Vatutin krajem aprila za “TASS”.

Iako je Vatutin rekao da “niko ništa nije potpisao”, postoji velika mogućnost da CSKA još nije razgovarao sa Rodrigesom jer čekaju da vide šta će biti sa Teodosićem.

Srpskog košarkaša ovog leta očekuje Svetsko prvenstvo u Kini, koje je na programu od 31. avgusta do 15. septembra.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar