Литванац брани Крстајића!

Што гледате само Украјину? Селектор сљедећег ривала репрезентације Србије стао је у одбрану српског тренера након катастрофе у Украјини.

Фудбал 10.06.2019 | 11:00
Литванац брани Крстајића!
Пред утакмицу наредног кола квалификација за ЕУРО2020, селектор фудбалске репрезентације Литваније Валдас Урбонас изјавио је данас да је Србија јак и добар тим упркос убедљивом поразу од Украјине.

"Гледао сам утакмицу Србије и Украјине, наравно. Србија је јак, добар тим, а такве ствари се дешавају и најбољима", рекао је селектор сљедећег ривала "орлова" на конференцији за новинаре у Београду.

Литванија ће сутра гостовати Србији у квалификацијама за Европско првенство, а та утакмица ће се играти три дана послије дебакла који је српски тим доживио у Украјини и пораза резултатом 5:0.

"Не знам зашто гледате Србију само кроз ту утакмицу јер је то тим који је прије тога био непоражен на осам мечева и играо је неријешено против екипа какве су Њемачка и Португал", казао је Урбонас.

Дуел репрезентација Србије и Литваније играће се у понедјељак од 20.45 пред празним трибинама стадиона "Рајко Митић" у Београду, а послужиће Крстајићевим изабраницима да у случају побједе "изваде флеке" које су настале усљед катастрофе у Лавову.

Видјећемо у каквом ће саставу српска репрезентација изаћи на том сусрету, али послије споријег почетка квалификација, добар резултат на овом мечу је обавеза уколико Србија планира да одржи корак са својим ривалима из прве двије рунде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар