Litvanac brani Krstajića!

Što gledate samo Ukrajinu? Selektor sljedećeg rivala reprezentacije Srbije stao je u odbranu srpskog trenera nakon katastrofe u Ukrajini.

Fudbal 10.06.2019 | 11:00
Litvanac brani Krstajića!
Pred utakmicu narednog kola kvalifikacija za EURO2020, selektor fudbalske reprezentacije Litvanije Valdas Urbonas izjavio je danas da je Srbija jak i dobar tim uprkos ubedljivom porazu od Ukrajine.

"Gledao sam utakmicu Srbije i Ukrajine, naravno. Srbija je jak, dobar tim, a takve stvari se dešavaju i najboljima", rekao je selektor sljedećeg rivala "orlova" na konferenciji za novinare u Beogradu.

Litvanija će sutra gostovati Srbiji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a ta utakmica će se igrati tri dana poslije debakla koji je srpski tim doživio u Ukrajini i poraza rezultatom 5:0.

"Ne znam zašto gledate Srbiju samo kroz tu utakmicu jer je to tim koji je prije toga bio neporažen na osam mečeva i igrao je neriješeno protiv ekipa kakve su Njemačka i Portugal", kazao je Urbonas.

Duel reprezentacija Srbije i Litvanije igraće se u ponedjeljak od 20.45 pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu, a poslužiće Krstajićevim izabranicima da u slučaju pobjede "izvade fleke" koje su nastale usljed katastrofe u Lavovu.

Vidjećemo u kakvom će sastavu srpska reprezentacija izaći na tom susretu, ali poslije sporijeg početka kvalifikacija, dobar rezultat na ovom meču je obaveza ukoliko Srbija planira da održi korak sa svojim rivalima iz prve dvije runde.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar