Рафа: Ако бих желео да изгубим од некога...

. . . то би било од Доминика! Рафаел Надал, дванаестоструки шампион Ролан Гароса, извинио се Доминику Тиму што га је победио у финалу Отвореног првенства Француске.  Тим: Рафа легендо, 12 титула – невероватно! Доминик Тим, четврти тенисер света, био је видно разочаран после пораза у финалу Ролан Гароса од Рафаела Надала.

Тенис 09.06.2019 | 20:27
Рафа: Ако бих желео да изгубим од некога...
"Доминиче, извини. Ти си један од најбољих примера на туру. Веома напорно радиш, увек имаш осмех на лицу, добра си особа... Хвала ти што си велика инсипирација за мене и многе клинце широм света. Ако бих желео да изгубим од некога, то би било онда од тебе", рекао је Надал на додели пехара.

Шпански тенисер одбранио је титулу на Ролан Гаросу, пошто је у великом финалу победио Доминика Тима – 6:3, 5:7, 6:1, 6:1.

"Настави да радиш, сигурно ћеш једног дана освојити Ролан Гарос", рекао је Надал.

"Бик с Маљорке" сада има осамнаест Грен слем титула, три више од Новака Ђоковића и два мање од Роџера Федерера.

Тим: Рафа легендо, 12 титула – невероватно! Доминик Тим, четврти тенисер света, био је видно разочаран после пораза у финалу Ролан Гароса од Рафаела Надала.

"Веома ми је тешко сада, пошто сам дао све од себе у претходне две недеље. Али био је ово сјајан турнир за мене, волим га свим срцем. Волим људе овде", рекао је Тим на додели трофеја.

Рафаел Надал, други тенисер света, одбранио је титулу на Ролан Гаросу, пошто је у великом финалу победио Доминика Тима – 6:3, 5:7, 6:1, 6:1.

"Тужан сам што сам изгубио, али Рафа свака част. Ти си велики шампион и легенда овог спорта. Невероватно, 12 титула овде... Ја ћу свакако покушати да дођем до трофеја следеће године", истакао је Тим.

Аустријски тенисер другу годину заредом поражен је у великом финалу Ролан Гароса, с тим што је ове успео да освоји један сет.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кики

09.06.2019 19:10

Ђуро ће ти опростити што те тукао...

ОДГОВОРИТЕ