Спарси нису загријани за Милутинова овог љета!

Изазов Олимпијакоса од 1. 500. 000 евра! Каква је ситуација са српским центром?

Фудбал 09.06.2019 | 20:08
Спарси нису загријани за Милутинова овог љета!
Питају се многи каква је ситуација са Николом Милутиновим овога лета? Грчко сајт Фосонлине је покушао да разложи и објасни ситуацију.

Олимпијакос и Никола Милутинов желе да наставе заједно. Сан Антонио Спарси, који полажу право на Милутинова, делују да нису превише загрејани да га доведу овог лета, али би нека од врућих понуда из Европе могла додатно да промеша карте.

Ситуација може да се промени наредних дана, али стање је следеће: српски центар има уговор с Олимпијакосом до лета 2020. године. Али у сваком моменту Сан Антонио може да активира клаузулу и да доведе Милутинова за 1.000.000 евра. Није ни то лоше ако се зна да Николи уговор истиче 2020. године и да би тада могао да оде за џабе.

Тим из Тексаса прати његов напредак, путовао је неколико пута протеклих година у Атину да би се уверио у напредак Милутинова, али поменути грчки сајт пише да Спарси тренутно нису загрејани за Милутинова.

Сам Милутинов је истакао да је срећан у Олимпијакосу, да је срећан у Грчкој, као и улогом у тиму и не жури да направи искорак у НБА. Нема проблем да остане ове сезоне у Европи и проба да оде у САД следеће сезоне. У исто време, Пирејци су задовољни са њим и желе да га задрже.

Али...

Чак иако Спарси нису толико у игри, јесу клубови из Европе. Не постоји клаузула за тимове из Евролиге, а ЦСКА и Барселона су показали интересовање. Ти клубови би могли да понуде и до 1.500.000 евра за Милутинова, као и високу плату самом играчу. Нема таквих центара још много у Европи, центара старог кова.

И онда ту Олимпијакос долази у дилему: Да ли да прихвати понуду и заради више од 1.000.000 евра (од чега може да доведе замену и уложи у тим), или да задржи Милутинова и ризикује да га следеће године изгуби за џабе.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар