Гризман преварио Барсу...! Опет?!

Све се више чини да ће каријеру наставити у Пари Сен Жермену!

Фудбал 09.06.2019 | 23:40
Гризман преварио Барсу...! Опет?!
Прошлог лета су се Барселонини навијачи пекли на тихој жерависи само са би их Антоан Гризман полио кофом ледене воде. А сад – реприза?! Каталонски Спорт, мало мање близак управи клуба и стога мало искренији од Мундо Депортива кад пише о пословима на стадиону Камп Ноу, пише о све гласнијим информацијама да се Француз већ договорио око трансфера у Пари Сен Жермен.

“Гризман је то урадио опет. Још једном се игра мачке и мише“, почетак је текста у Спорту у коме се подсећа да је прошлог лета одјавио Блауграну због тога што је Атлетику било забрањено да региструје нове играче. Нико му није замерио на лојалности клубу у коме се прославио, али никоме у Барселони се није допало ни то што је свет за такву одлуку сазнао у програму продукцијске куће Ђерара Пикеа.

Овог лета, Гризман је већ саопштио да иде из Мадрида, али иако се испрва мислило да је Барселона његова сигурна дестинација ствари се не одвијају баш тако глатко. Прво се појавила гласина да свлачионица Блаугране није баш импресионирана Гризмановим понашањем и да су се неки “сенатори“ успротивили његовом доласку.

Онда се наводно и Француз наљутио, јер је испао наиван пожуривши са објавом да иде из Атлетика. Шта да се повредио? Једном су му то кокетирање са Барсом некако и опростили навијачи на Ванда Метрополитано стадиону, сада сигурно не би. А није баш ни да га обожавају на Камп Ноу. Кад је последњи пут тамо гостовао са Атлетиком жестоко су га извиждали. Гризман је почео да се премишља.

А сви морају да држе језик за зубима бар до 1. јула, јер тек тада његова откупна клаузула пада на прихватљивих 120.000.000 евра.

Спорт данас разбија тишину. Начули су у каталонском листу да Гризман ради Барси иза леђа. Да се тајно састао са представницима Пари Сен Жермена и да је очи у очи са председником Насером Ал-Келаифијемдоговорио све детаље трансфера на Парк принчева. Стигао би уместо Единсона Каванија, чинио паклени нападачки трио са Килијаном Мбапеом и Нејмаром.

Барса би дакле опет могла да остане без кратких рукава, па се већ пише и о алтернативним решењима. Нејмар би био идеалан, али питање је колико је остварив. Родриго је опција, значајно је јефтинији, али нису башм уверени у клубу да је тај калибар. Али нису баш ни спремни да дају 120.000.000 евра за човека који би, бар се тренутно тако чини, имао одређених проблема у свлачионици. Озбиљан би то био ризик. Прича се чак и о Маркусу Рашфорду, мада је јасно да њега Манчестер јунајтед не би тек тако пустио.

Сигурно је само да је Гризман све даље од Барселоне. Иако је, сматрају на Камп Ноу, савршен одговор на Барсине проблеме.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар