Grizman prevario Barsu...! Opet?!

Sve se više čini da će karijeru nastaviti u Pari Sen Žermenu!

Fudbal 09.06.2019 | 23:40
Grizman prevario Barsu...! Opet?!
Prošlog leta su se Barselonini navijači pekli na tihoj žeravisi samo sa bi ih Antoan Grizman polio kofom ledene vode. A sad – repriza?! Katalonski Sport, malo manje blizak upravi kluba i stoga malo iskreniji od Mundo Deportiva kad piše o poslovima na stadionu Kamp Nou, piše o sve glasnijim informacijama da se Francuz već dogovorio oko transfera u Pari Sen Žermen.

“Grizman je to uradio opet. Još jednom se igra mačke i miše“, početak je teksta u Sportu u kome se podseća da je prošlog leta odjavio Blaugranu zbog toga što je Atletiku bilo zabranjeno da registruje nove igrače. Niko mu nije zamerio na lojalnosti klubu u kome se proslavio, ali nikome u Barseloni se nije dopalo ni to što je svet za takvu odluku saznao u programu produkcijske kuće Đerara Pikea.

Ovog leta, Grizman je već saopštio da ide iz Madrida, ali iako se isprva mislilo da je Barselona njegova sigurna destinacija stvari se ne odvijaju baš tako glatko. Prvo se pojavila glasina da svlačionica Blaugrane nije baš impresionirana Grizmanovim ponašanjem i da su se neki “senatori“ usprotivili njegovom dolasku.

Onda se navodno i Francuz naljutio, jer je ispao naivan požurivši sa objavom da ide iz Atletika. Šta da se povredio? Jednom su mu to koketiranje sa Barsom nekako i oprostili navijači na Vanda Metropolitano stadionu, sada sigurno ne bi. A nije baš ni da ga obožavaju na Kamp Nou. Kad je poslednji put tamo gostovao sa Atletikom žestoko su ga izviždali. Grizman je počeo da se premišlja.

A svi moraju da drže jezik za zubima bar do 1. jula, jer tek tada njegova otkupna klauzula pada na prihvatljivih 120.000.000 evra.

Sport danas razbija tišinu. Načuli su u katalonskom listu da Grizman radi Barsi iza leđa. Da se tajno sastao sa predstavnicima Pari Sen Žermena i da je oči u oči sa predsednikom Naserom Al-Kelaifijemdogovorio sve detalje transfera na Park prinčeva. Stigao bi umesto Edinsona Kavanija, činio pakleni napadački trio sa Kilijanom Mbapeom i Nejmarom.

Barsa bi dakle opet mogla da ostane bez kratkih rukava, pa se već piše i o alternativnim rešenjima. Nejmar bi bio idealan, ali pitanje je koliko je ostvariv. Rodrigo je opcija, značajno je jeftiniji, ali nisu bašm uvereni u klubu da je taj kalibar. Ali nisu baš ni spremni da daju 120.000.000 evra za čoveka koji bi, bar se trenutno tako čini, imao određenih problema u svlačionici. Ozbiljan bi to bio rizik. Priča se čak i o Markusu Rašfordu, mada je jasno da njega Mančester junajted ne bi tek tako pustio.

Sigurno je samo da je Grizman sve dalje od Barselone. Iako je, smatraju na Kamp Nou, savršen odgovor na Barsine probleme.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar