Ванредно обраћање Славише Кокезе!

Предсједник Фудбалског савеза Србије (ФСС) позвао новинаре у "Кућу фудбала" у Старој Пазови. Да ли Крстајић остаје?

Фудбал 09.06.2019 | 12:51
Ванредно обраћање Славише Кокезе!
Репрезентација Србије је у нокдауну послије украјинске катастрофе.

У суботу, дан након бламаже у квалификацијама (Украјина - Србија 5:0), ФСС се није оглашавао. У недјељу ће пред јавност у 13.30 часова изаћи први човјек Савеза, Славиша Кокеза и обратиће се новинарима испред руководства ФСС.

Дан прије утакмице против Литваније (понедјељак, 20.45 часова), судећи према порукама које су првог дана викенда стизале из "Куће фудбала", не би требало очекивати да селектор Младен Крстајић буде смијењен.

Његова редовна конференција очекује се неколико сати касније (недјеља, 17.30), а изјава спортског директора ФС Србије Дарка Ковачевића у интервјуу за "Спортски журнал" не наговјештава растанак са шефом струке "орлова".

Напротив.

"Анализираћемо обје утакмице, међутим нећемо посебно да се бавимо учинком селектора. Нема разлога за то, Крстајић са својим сарадницима ради феноменално и има нашу подршку. Стално смо заједно, видим колико енергије Младен улаже у припрему сваке утакмице и колико је посвећен послу", рекао је Ковачевић.

На основу тих ријечи и оцјене о "феноменалном Крстајићевом раду", не би требало очекивати да Кокеза лично или чланови Одбора за хитна питања на недјељној сједници саопште промјену на клупи репрезентације.

У сваком случају, биће ово занимљиво поподне у Пазови.

Извор: мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

не ремсе

09.06.2019 11:06

Цуј феноменалан рад секектора па има ли ико нормалан да растјера ту багру али све помести. Тумбаковица довести због патриотизма исказаног неки дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.06.2019 13:07

мозда га и доведу ако је будала да пристане. Па да га смијене кад се квалификује на ЕП и доведу опет неку будалу која никог није тренирала да на миру убацују играце које треба продати или да продају утакмице као онда против Словеније

Name

ФсС

09.06.2019 20:27

Какво је ово понасање савеза ? Забрана слибодних питања медија ! Хало, па ко сте ви, и какво је то обрацање НАЦИЈИ. " пријава, и зло употреба ФсС " ФИФА треба да реагује, слобода медија !

ОДГОВОРИТЕ