Vanredno obraćanje Slaviše Kokeze!

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) pozvao novinare u "Kuću fudbala" u Staroj Pazovi. Da li Krstajić ostaje?

Fudbal 09.06.2019 | 12:51
Vanredno obraćanje Slaviše Kokeze!
Reprezentacija Srbije je u nokdaunu poslije ukrajinske katastrofe.

U subotu, dan nakon blamaže u kvalifikacijama (Ukrajina - Srbija 5:0), FSS se nije oglašavao. U nedjelju će pred javnost u 13.30 časova izaći prvi čovjek Saveza, Slaviša Kokeza i obratiće se novinarima ispred rukovodstva FSS.

Dan prije utakmice protiv Litvanije (ponedjeljak, 20.45 časova), sudeći prema porukama koje su prvog dana vikenda stizale iz "Kuće fudbala", ne bi trebalo očekivati da selektor Mladen Krstajić bude smijenjen.

Njegova redovna konferencija očekuje se nekoliko sati kasnije (nedjelja, 17.30), a izjava sportskog direktora FS Srbije Darka Kovačevića u intervjuu za "Sportski žurnal" ne nagovještava rastanak sa šefom struke "orlova".

Naprotiv.

"Analiziraćemo obje utakmice, međutim nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora. Nema razloga za to, Krstajić sa svojim saradnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno, vidim koliko energije Mladen ulaže u pripremu svake utakmice i koliko je posvećen poslu", rekao je Kovačević.

Na osnovu tih riječi i ocjene o "fenomenalnom Krstajićevom radu", ne bi trebalo očekivati da Kokeza lično ili članovi Odbora za hitna pitanja na nedjeljnoj sjednici saopšte promjenu na klupi reprezentacije.

U svakom slučaju, biće ovo zanimljivo popodne u Pazovi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ne remse

09.06.2019 11:06

Cuj fenomenalan rad sekektora pa ima li iko normalan da rastjera tu bagru ali sve pomesti. Tumbakovica dovesti zbog patriotizma iskazanog neki dan.

ODGOVORITE
Name

Re

09.06.2019 13:07

mozda ga i dovedu ako je budala da pristane. Pa da ga smijene kad se kvalifikuje na EP i dovedu opet neku budalu koja nikog nije trenirala da na miru ubacuju igrace koje treba prodati ili da prodaju utakmice kao onda protiv Slovenije

Name

FsS

09.06.2019 20:27

Kakvo je ovo ponasanje saveza ? Zabrana slibodnih pitanja medija ! Halo, pa ko ste vi, i kakvo je to obracanje NACIJI. " prijava, i zlo upotreba FsS " FIFA treba da reaguje, sloboda medija !

ODGOVORITE