Црногорци ћуте: О "томе" само у свлачионици!

Бурни дани у репрезентацији Црне Горе. . .

Фудбал 09.06.2019 | 10:17
Црногорци ћуте: О "томе" само у свлачионици!
У нефудбалској атмосфери, без селектора Љубише Тумбаковића, његовог асистента Александра Јанковића, као и тандема из Црвене звезде, Мирко Иванић - Филип Стојковић, фудбалска репрезентација Црне Горе одиграла је у петак нерешено против репрезентације самопроглашеног "Косова".

На трибинама није било навијача, а на клупи и на терену важне четворке, која је због притисака остала у Србији и тако изазвала реакцију Фудбалског савеза Црне Горе, који се раскинула сарадњу са Тумбаковићем и по свему судећи се растала и са осталим члановима тог квартета.

Тако уздрмана дружина "храбрих сокола" вратила се из резултатског минуса после вођства гостију и освојила бод којим је остала на зачељу табеле Групе А, са само два освојена бода у три утакмице.

Марко Вешовић, стандардни члан црногорске репрезентације, говорио је у суботу о тежини припреме тог меча.

"Утакмица је била изузетно тешка. Никада теже је није било припремити, услови за фудбал су били нетипични, све се издешавало брзо, причало се о свему, само не о терену”, изјавио је он.

Према речима играча варшавске Легије, репрезентативци нису могли да буду потпуно фокусирани на терен, што је и било очекивано.

“Прво полувреме смо одиграли онако како смо се осећали - искључени потпуно, нисмо много размишљали о игри, нисмо се добро осећали на терену... У другом делу смо изгледали много боље. Дали смо гол, уз мало више концентрације могли до преокрета. На крају, после свега, задовољни смо бодом”-

Упитан за одлазак важне четворке, Вешовић је одговорио кратко.

"Није то за причу ван свлачионице. То је наша породица и то треба да држимо за себе. Постоје људи који ће то да реше. Јесте нас пореметило, видели сте све... Али, боље бод, него да смо изгубили”.

Следећи меч Црногорци ће играти у понедељак у Чешкој, од 20.45 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар