Crnogorci ćute: O "tome" samo u svlačionici!

Burni dani u reprezentaciji Crne Gore. . .

Fudbal 09.06.2019 | 10:17
Crnogorci ćute: O "tome" samo u svlačionici!
U nefudbalskoj atmosferi, bez selektora Ljubiše Tumbakovića, njegovog asistenta Aleksandra Jankovića, kao i tandema iz Crvene zvezde, Mirko Ivanić - Filip Stojković, fudbalska reprezentacija Crne Gore odigrala je u petak nerešeno protiv reprezentacije samoproglašenog "Kosova".

Na tribinama nije bilo navijača, a na klupi i na terenu važne četvorke, koja je zbog pritisaka ostala u Srbiji i tako izazvala reakciju Fudbalskog saveza Crne Gore, koji se raskinula saradnju sa Tumbakovićem i po svemu sudeći se rastala i sa ostalim članovima tog kvarteta.

Tako uzdrmana družina "hrabrih sokola" vratila se iz rezultatskog minusa posle vođstva gostiju i osvojila bod kojim je ostala na začelju tabele Grupe A, sa samo dva osvojena boda u tri utakmice.

Marko Vešović, standardni član crnogorske reprezentacije, govorio je u subotu o težini pripreme tog meča.

"Utakmica je bila izuzetno teška. Nikada teže je nije bilo pripremiti, uslovi za fudbal su bili netipični, sve se izdešavalo brzo, pričalo se o svemu, samo ne o terenu”, izjavio je on.

Prema rečima igrača varšavske Legije, reprezentativci nisu mogli da budu potpuno fokusirani na teren, što je i bilo očekivano.

“Prvo poluvreme smo odigrali onako kako smo se osećali - isključeni potpuno, nismo mnogo razmišljali o igri, nismo se dobro osećali na terenu... U drugom delu smo izgledali mnogo bolje. Dali smo gol, uz malo više koncentracije mogli do preokreta. Na kraju, posle svega, zadovoljni smo bodom”-

Upitan za odlazak važne četvorke, Vešović je odgovorio kratko.

"Nije to za priču van svlačionice. To je naša porodica i to treba da držimo za sebe. Postoje ljudi koji će to da reše. Jeste nas poremetilo, videli ste sve... Ali, bolje bod, nego da smo izgubili”.

Sledeći meč Crnogorci će igrati u ponedeljak u Češkoj, od 20.45 časova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar