Панчево: У ауту изгорио човјек

На улазу у Долово (општина Панчево) данас око 16 сати запалио се аутомобил, а како сазнајемо у пожару је једно лице смртно страдало.

Србија 08.06.2019 | 20:53
Панчево: У ауту изгорио човјек
Све се догађало на самом улазу у Долово, са стране Старог Тамиша, одмах иза табле која означава улаз у ово насељено место.

- Пожар се догодио на улазу у Долово и страдао је возач аутомобила. За сада се не зна шта се догодило. Возило је послато на технички преглед, а полиција обавља обдукцију. - рекли су за "Блиц" из панчевачког МУП.

Узрок пожара за сада није познат јер је возило, како кажу очевици, било паркирано. Ватрогасци су угасили пожар, а према сведочењу очевидаца из возила је затим извучено угљенисано тело.

Како незванично сазнајемо пожар је кренуо од мотора, а човек се зауставио и упалио сва четири мигавца. Покушао је да изађе из возила, али га је ватра прогутала.

Подсећамо, ово је данас други смртни случај у пожарима на територији Панчева. Рано јутрос, једна особа је страдала након што је ватра захватила зграду у Карађорђевој улици под редним бројем 48.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СТЕВО

09.06.2019 01:25

ОВО НЕСТО НИЈЕ УРЕДУ. ВОЗИЛО ПАРКИРАНО А ВОЗАЦ ИЗГОРИО ПА ЗАР НИЈЕ МОГО ИЗАЦИ ВАНИ

ОДГОВОРИТЕ