Pančevo: U autu izgorio čovjek

Na ulazu u Dolovo (opština Pančevo) danas oko 16 sati zapalio se automobil, a kako saznajemo u požaru je jedno lice smrtno stradalo.

Srbija 08.06.2019 | 20:53
Pančevo: U autu izgorio čovjek
Sve se događalo na samom ulazu u Dolovo, sa strane Starog Tamiša, odmah iza table koja označava ulaz u ovo naseljeno mesto.

- Požar se dogodio na ulazu u Dolovo i stradao je vozač automobila. Za sada se ne zna šta se dogodilo. Vozilo je poslato na tehnički pregled, a policija obavlja obdukciju. - rekli su za "Blic" iz pančevačkog MUP.

Uzrok požara za sada nije poznat jer je vozilo, kako kažu očevici, bilo parkirano. Vatrogasci su ugasili požar, a prema svedočenju očevidaca iz vozila je zatim izvučeno ugljenisano telo.

Kako nezvanično saznajemo požar je krenuo od motora, a čovek se zaustavio i upalio sva četiri migavca. Pokušao je da izađe iz vozila, ali ga je vatra progutala.

Podsećamo, ovo je danas drugi smrtni slučaj u požarima na teritoriji Pančeva. Rano jutros, jedna osoba je stradala nakon što je vatra zahvatila zgradu u Karađorđevoj ulici pod rednim brojem 48.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

STEVO

09.06.2019 01:25

OVO NESTO NIJE UREDU. VOZILO PARKIRANO A VOZAC IZGORIO PA ZAR NIJE MOGO IZACI VANI

ODGOVORITE