А гдје вам крчмар за тај рачун?!

Бејл поновио челницима Реала оно што су таблоиди пре неколико дана најавили - нема намеру да било где одлази!

Фудбал 08.06.2019 | 22:30
А гдје вам крчмар за тај рачун?!
Праве рачун без крчмара... Тако би се у најкраћем могло назвати оно што раде у Реалу последњих недеља. Зинедин Зидан успео је да убеди Флорентина Переза да Мадриђани треба да се одрекну Герета Бејла, али тај план за сада се не креће у најбољем смеру. Оно што су таблоиди објавили пре неколико дана - изјава неименованог извора блиског играчу да ће без проблема провести три наредне године играјући голф у Мадриду, ако на њега не буду рачунали - сада је на неки начин добило потврду, јер отпирлике исту ствар објавио и реномирани Ас.  

Мадридски дневник јавља да је Велшанин пре одласка на окупљање репрезентације прво преко свог агента Џонатана Барнета поручио управи да нема намеру да напушта клуб, а онда је и сам затражио састанак са генералним директором Хозе Анхелом Санчезом, како би му саопштио да "нема потребе да му траже нови клуб и ослушкују понуде". 

У Мадриду су већ укалкулисали да ће с новцем добијеним од трансфера Герета Бејла покрити добар део уложеног за довођење нових појачања, али како сада ствари стоје план им се дебело изјаловио. У чему је проблем? Пре свега у астрономској плати. Бејл је свестан да где до отишао не може да добије ни изблиза оно што зарађује у Мадриду. Ради се о цифри од 17.000.000 евра на годишњем нивоу?! А уговор чврст - још пуне три године. 

Велшанин као "оправдање" за свој став користи породицу, јер како тврди - сви су се преселили у Мадрид и ту им је лепо, па немају потребу да иду било где. Разумљиво. У годинама је када више не мора да се доказује (29) и просто жели да се додатно финансијски обезбеди. Наравно, Реал увек може да га исплати - искешира 51.000.000 евра (за три преостале године) и ето споразумног раскида.

Мадриђани су Бејлов трансфер већ били укалкулисали. Планирали су још да на позајмицу пошаљу Браима Дијаза, односно да саслушају понуде за Лукаса Васкеза. Тиме би значајно растеретили крилне позиције. Али после Бејлове одлуке - ако је вереовати мадридском листу - ситуација се компликује.     

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар