Де Лаурентис оптужује Интер!

Желе да растуре наш тим, али ми нисмо супермаркет! Први човек Наполитанаца поручује да ниједан играч његовог тима није на продају!

Фудбал 08.06.2019 | 21:06
Де Лаурентис оптужује Интер!
Газда Наполија Аурелио де Лаурентис оптужује Интер да жели да ослаби његов тим, тако што покушава да приволи најбоље играче клуба са Сан Паола у своје редове, али додаје да неће успети у томе.

Први човек Наполитанаца поручује да ниједан играч његовог тима није на продају.

"Моји сарадници ми кажу да Интер жели да растури наш тим и да тражи наше најјаче играче, али ја немам намеру да их продајем. Нити Пјотра Зјелинског, нити Лоренца Инсињеа. Играч као што је Инсиње могао би да игра у било ком од великих европских тимова, али он је у Наполију и срећан је због тога", поручио је Де Лаурентис.

Биће изазов одупрети се свим налетима заинтересованих клубова.

"Ми нисмо супермаркет - наши играчи нису на продају ако не купимо некога за кога мислимо да ће тим учининит јачим. Толико тимова тражи наше играче, али они нису на продају"

Неизоставно питање тицало се будућности Мауриција Сарија и потенцијалног одласка у "омражени" Јувентус.

"Не обраћам пажњу на Саријеве гласине о Јувентусу. Потпуно сам одвојен од ове афере. Када једном напуните 18 година ви сте одговорни за своје поступке, то је све", рекао је Де Лаурентис.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар