De Laurentis optužuje Inter!

Žele da rasture naš tim, ali mi nismo supermarket! Prvi čovek Napolitanaca poručuje da nijedan igrač njegovog tima nije na prodaju!

Fudbal 08.06.2019 | 21:06
De Laurentis optužuje Inter!
Gazda Napolija Aurelio de Laurentis optužuje Inter da želi da oslabi njegov tim, tako što pokušava da privoli najbolje igrače kluba sa San Paola u svoje redove, ali dodaje da neće uspeti u tome.

Prvi čovek Napolitanaca poručuje da nijedan igrač njegovog tima nije na prodaju.

"Moji saradnici mi kažu da Inter želi da rasturi naš tim i da traži naše najjače igrače, ali ja nemam nameru da ih prodajem. Niti Pjotra Zjelinskog, niti Lorenca Insinjea. Igrač kao što je Insinje mogao bi da igra u bilo kom od velikih evropskih timova, ali on je u Napoliju i srećan je zbog toga", poručio je De Laurentis.

Biće izazov odupreti se svim naletima zainteresovanih klubova.

"Mi nismo supermarket - naši igrači nisu na prodaju ako ne kupimo nekoga za koga mislimo da će tim učininit jačim. Toliko timova traži naše igrače, ali oni nisu na prodaju"

Neizostavno pitanje ticalo se budućnosti Mauricija Sarija i potencijalnog odlaska u "omraženi" Juventus.

"Ne obraćam pažnju na Sarijeve glasine o Juventusu. Potpuno sam odvojen od ove afere. Kada jednom napunite 18 godina vi ste odgovorni za svoje postupke, to je sve", rekao je De Laurentis.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar