Конте већ витла метлом: Икардија тјерају у Рому!

Ако одбије – трибина! На трансфер листи је наводно и Раџа Најнголан!

Фудбал 08.06.2019 | 16:56
Конте већ витла метлом: Икардија тјерају у Рому!
Лучано Спалети је покуша да га дисциплинује, али није успео да се избори са Мауром Икардијем. Међутим, Маурито ће сада имати много тежег противника. Антонио Конте је сигурно у групи најнемилосрднијих тренера Европе. И према извештајима са Апенина већ је прецртао некадашњег капитена. Штавише, Конте је спреман да Икардија уцени да иде у Рому како би из ње извукао Едина Џека, Стефана Ел Шаравија и Александра Коларова.

До сада се писало да би тај циљ могао да покуша да издејствује слањем Раџе Најнголана назад у Вечни град. Нинџа је према информацијама Коријере дела Сере и расположен, али питање је да ли ће он сам бити довољан да убеди Вучицу да пусти поменути трио у Милану, иако њој баш и нису потребне високе плате искусних асова какви су Џеко, Ел Шарави и Коларов. Ако би пак могли да за њих тројицу извуку Икардија били би спремни да све ставе на коцку, уверени да ће Аргентинац ипак једног дана остварити вишемилионски трансфер. Морала би Рома наравно и да доплати нешто новца.

Проблем је само што Икарди мисли да вреди више, односно да је већи од Роме, па према наводима италијанског Скај Спорта неће на Олимпико. Конте се не обазире превише. Наводно је већ договорено: ако Икарди не буде хтео да иде седеће на трибинама, чак ни на клупи. Тактика неразура је да га под претњом уништења каријере натерају да прихвати клупску одлуку. Превише се инатио Икарди, нема ту више емоција, Конте узвраћа ударац. Икардијев уговор истиче тек 2021. године, није баш да би му одговарало да у овим годинама сезону или две проведе ван такмичарског строја.

Интер прети довођењем нових нападача – идеалан сценарио би био Џеко као подршка Ромелуу Лукакуу – у тој варијанти би Икарди могао да буде тек пета опција у нападу. Игра живаца на делу.

Што се тиче Најнголана, ту ситуација није отишла баш тако далеко. Сви су вољни за растанак само што Интер затеже са захтевом од 29.000.000 евра на име обештећења. Тешко да ће толико добити од Роме ако не буде какве трампе.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар