Konte već vitla metlom: Ikardija tjeraju u Romu!

Ako odbije – tribina! Na transfer listi je navodno i Radža Najngolan!

Fudbal 08.06.2019 | 16:56
Konte već vitla metlom: Ikardija tjeraju u Romu!
Lučano Spaleti je pokuša da ga disciplinuje, ali nije uspeo da se izbori sa Maurom Ikardijem. Međutim, Maurito će sada imati mnogo težeg protivnika. Antonio Konte je sigurno u grupi najnemilosrdnijih trenera Evrope. I prema izveštajima sa Apenina već je precrtao nekadašnjeg kapitena. Štaviše, Konte je spreman da Ikardija uceni da ide u Romu kako bi iz nje izvukao Edina Džeka, Stefana El Šaravija i Aleksandra Kolarova.

Do sada se pisalo da bi taj cilj mogao da pokuša da izdejstvuje slanjem Radže Najngolana nazad u Večni grad. Nindža je prema informacijama Korijere dela Sere i raspoložen, ali pitanje je da li će on sam biti dovoljan da ubedi Vučicu da pusti pomenuti trio u Milanu, iako njoj baš i nisu potrebne visoke plate iskusnih asova kakvi su Džeko, El Šaravi i Kolarov. Ako bi pak mogli da za njih trojicu izvuku Ikardija bili bi spremni da sve stave na kocku, uvereni da će Argentinac ipak jednog dana ostvariti višemilionski transfer. Morala bi Roma naravno i da doplati nešto novca.

Problem je samo što Ikardi misli da vredi više, odnosno da je veći od Rome, pa prema navodima italijanskog Skaj Sporta neće na Olimpiko. Konte se ne obazire previše. Navodno je već dogovoreno: ako Ikardi ne bude hteo da ide sedeće na tribinama, čak ni na klupi. Taktika nerazura je da ga pod pretnjom uništenja karijere nateraju da prihvati klupsku odluku. Previše se inatio Ikardi, nema tu više emocija, Konte uzvraća udarac. Ikardijev ugovor ističe tek 2021. godine, nije baš da bi mu odgovaralo da u ovim godinama sezonu ili dve provede van takmičarskog stroja.

Inter preti dovođenjem novih napadača – idealan scenario bi bio Džeko kao podrška Romeluu Lukakuu – u toj varijanti bi Ikardi mogao da bude tek peta opcija u napadu. Igra živaca na delu.

Što se tiče Najngolana, tu situacija nije otišla baš tako daleko. Svi su voljni za rastanak samo što Inter zateže sa zahtevom od 29.000.000 evra na ime obeštećenja. Teško da će toliko dobiti od Rome ako ne bude kakve trampe.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar