Шевченко: Оваквом игром бисмо побиједили било кога!

Селектор Украјине није унизио Србију после убедљиве победе у квалификацијама за ЕУРО 2020.  године.

Фудбал 08.06.2019 | 14:35
Шевченко: Оваквом игром бисмо побиједили било кога!
Андреј Шевченко фантастично је припремио свој тим за меч против Србије у квалификацијама за Европско првенство 2020 што је резултирало убедљивом победом 5:0.

Селектор Украјине максимално озбиљно је приступио дуелу са "орловима", што је било јасно и када је окупио екипу две недеље пре утакмице у Љвову.

Спремио је одличну тактику и "разбио" Србију, а након меча изјавио да би исто прошао сваки тим који би им се супротставио.

"Србија је променила састав и формацију, али смо се ми одлично припремили и знали смо тачно шта треба да радимо. Ми познајемо игру Србије, знамо да је она јак конкурент, да су њени играчи у доброј кондицији, па смо морали да пазимо да се не уморимо брзо. Видели смо где је било слободно да делујемо и то смо и искористили. Тимском заслугом смо зауставили све зоне одакле је нам је претила опасност. Моји играчи одиграли заиста невероватно и чини ми се да би игром коју су приказали победили сваког ривала",напоменуо је Шевченко.

Некадашњи репрезентативац напоменуо је да је веома задовољан због освајања три бода, али његов тим мора брзо да заборави убедљиву победу и окрене се наредном ривалу.

Њих у понедељак очекује дуел са Луксембургом, такође у Украјини, док ће Србија у Београду укрстити копља са Литванијом.

Украјина води у групи Б квалификација за ЕУРО 2020 са седам освојених бодова из три меча, Луксембург на другом месту има четири, а следи трио који је одиграо по два дуела - Португал са два бода и Литванија и Србија са по једним.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар