Ševčenko: Ovakvom igrom bismo pobijedili bilo koga!

Selektor Ukrajine nije unizio Srbiju posle ubedljive pobede u kvalifikacijama za EURO 2020.  godine.

Fudbal 08.06.2019 | 14:35
Ševčenko: Ovakvom igrom bismo pobijedili bilo koga!
Andrej Ševčenko fantastično je pripremio svoj tim za meč protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020 što je rezultiralo ubedljivom pobedom 5:0.

Selektor Ukrajine maksimalno ozbiljno je pristupio duelu sa "orlovima", što je bilo jasno i kada je okupio ekipu dve nedelje pre utakmice u Ljvovu.

Spremio je odličnu taktiku i "razbio" Srbiju, a nakon meča izjavio da bi isto prošao svaki tim koji bi im se suprotstavio.

"Srbija je promenila sastav i formaciju, ali smo se mi odlično pripremili i znali smo tačno šta treba da radimo. Mi poznajemo igru Srbije, znamo da je ona jak konkurent, da su njeni igrači u dobroj kondiciji, pa smo morali da pazimo da se ne umorimo brzo. Videli smo gde je bilo slobodno da delujemo i to smo i iskoristili. Timskom zaslugom smo zaustavili sve zone odakle je nam je pretila opasnost. Moji igrači odigrali zaista neverovatno i čini mi se da bi igrom koju su prikazali pobedili svakog rivala",napomenuo je Ševčenko.

Nekadašnji reprezentativac napomenuo je da je veoma zadovoljan zbog osvajanja tri boda, ali njegov tim mora brzo da zaboravi ubedljivu pobedu i okrene se narednom rivalu.

Njih u ponedeljak očekuje duel sa Luksemburgom, takođe u Ukrajini, dok će Srbija u Beogradu ukrstiti koplja sa Litvanijom.

Ukrajina vodi u grupi B kvalifikacija za EURO 2020 sa sedam osvojenih bodova iz tri meča, Luksemburg na drugom mestu ima četiri, a sledi trio koji je odigrao po dva duela - Portugal sa dva boda i Litvanija i Srbija sa po jednim.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar