Бенфика ће тешко до Јовељића!

Понуда од 3. 000. 000 евра + проценти! Бундеслига је жеља и људи из окружења младог нападача.

Фудбал 07.06.2019 | 20:25
Бенфика ће тешко до Јовељића!
Хофенхајм је и даље на пол позицији када је реч о трци за потпис суперталентованог нападача Црвене звезде Дејана Јовељића! Читали сте већ да је клуб из Немачке доставио побољшану понуду од 4.500.000 милиона евра људима из Црвене звезде. Уз битан услов – да Јовељић остане још годину дана у црвено-белом дресу и има загарантоване минуте.

Очекује се одговор људи из Црвене звезде, који према појединим информацијама не желе да журе, пошто је момак из Бијељине рођен 1999. године на списку селектора младе репрезентације Горана Ђоровића за Првенство Европе. Турнир у Италији биће идеална прилика да Јовељић повећа тржишну вредност, мада се очекује да на позицији шпица неприкосновен буде Лука Јовић.

Хофенхајм је доставио финансијски најјачу понуду, чека се реакција Хетафеа, а интересовање је показала и лисабонска Бенфика. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта великан из Португалије је понудио за Звездиног нападача 3.000.000 евра уз одређене проценте од даље продаје. Дакле, са таквом понудом Бенфика тешко може да парира Хофенхајму.

Поред тога људи који воде рачуна о каријери Дејана Јовељића, као и породица младог аса, сматрају да је Бундеслига идеалан полигон за даљи развој. О томе говоре и искуства бројних српских талената. Довољно је само рећи да је земљак Дејана Јовељића, Лука Јовић препородио каријеру у Бундеслиги. Ту су и позитивна искуства Мијата Гаћиновића и Марка Грујића.

Са друге стране Бенфика јесте истински великан, али и клуб који једе талентовану децу. Нови играч Реала Лука Јовић практично није добио шансу на Лужу у конкуренцији Митроглуа и Жонаса. Иста судбина задеслила је Ивана Шапоњића, који за годину ипо дана није дебитовао за први тим Орлова.

Тренутно су у нападу Бенфике неприкосновени Харис Сеферовић и Жоао Феликс. Јовељић би вероватно био доведен као играч будућности. А судбина је у таквим случајевима неизвесна.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар