Лекција Вање Грбића о репрезентативном дресу!

Легендарни српски одбојкаш Владимир Грбић осврнуо се на бројне критике новог дреса у којем ће кошаркаши Србије заиграти на Светском купу у Кини.

Остали спортови 07.06.2019 | 17:34
Лекција Вање Грбића о репрезентативном дресу!
Кошаркашки савез Србије представио је у четвртак нови дрес националних селекција, које ће у будућности поново играти у плавој боји.

Промоција у Београду готово да се није ни завршила када су на друштвеним мрежама кренуле салве критика на рачун дреса који је први обукао српски репрезентативац Богдан Богдановић.

Бројни навијачи прилично оштро дочекали су промену боје дреса, а дан касније праву лекцију одржао им је прослављени српски одбојкаш Владимир Грбић.

Освајач 13 медаља са репрезентацијом Југославије и Србије и Црне Горе, међу којима су и златне медаље на ОИ у Сиднеју 2000. и ЕП 2001. у Острави, и најбољи одбојкаш Европе 2000. године још једном је подсетио шта тај дрес значи репрезентативцима, ма како он изгледао.

Вања је као и увек одговорио свима "без длаке на језику".

Ми смо квалификације 95те играли у дресовима купљеним у супермаркету. Олимпијаду освојили у Фила дресовима којима је пеглом лепљен платицни број пред сам поцетак. Какве су ти мисли такав ти је зивот. Увек само позитивно. Херцеговци казу "Мој је па да је и од гована".

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

браво

07.06.2019 20:08

Људино, један од насих најбољих и највецих одбојкаса и спортиста...

ОДГОВОРИТЕ