Lekcija Vanje Grbića o reprezentativnom dresu!

Legendarni srpski odbojkaš Vladimir Grbić osvrnuo se na brojne kritike novog dresa u kojem će košarkaši Srbije zaigrati na Svetskom kupu u Kini.

Ostali sportovi 07.06.2019 | 17:34
Lekcija Vanje Grbića o reprezentativnom dresu!
Košarkaški savez Srbije predstavio je u četvrtak novi dres nacionalnih selekcija, koje će u budućnosti ponovo igrati u plavoj boji.

Promocija u Beogradu gotovo da se nije ni završila kada su na društvenim mrežama krenule salve kritika na račun dresa koji je prvi obukao srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Brojni navijači prilično oštro dočekali su promenu boje dresa, a dan kasnije pravu lekciju održao im je proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Grbić.

Osvajač 13 medalja sa reprezentacijom Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, među kojima su i zlatne medalje na OI u Sidneju 2000. i EP 2001. u Ostravi, i najbolji odbojkaš Evrope 2000. godine još jednom je podsetio šta taj dres znači reprezentativcima, ma kako on izgledao.

Vanja je kao i uvek odgovorio svima "bez dlake na jeziku".

Mi smo kvalifikacije 95te igrali u dresovima kupljenim u supermarketu. Olimpijadu osvojili u Fila dresovima kojima je peglom lepljen platicni broj pred sam pocetak. Kakve su ti misli takav ti je zivot. Uvek samo pozitivno. Hercegovci kazu "Moj je pa da je i od govana".

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

bravo

07.06.2019 20:08

Ljudino, jedan od nasih najboljih i najvecih odbojkasa i sportista...

ODGOVORITE