Званичницима РС упућене пријетње

Управа за борбу против тероризма и екстремизма Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Српске поднијела је Републичком јавном тужилаштву извјештај против особе чији су иницијали З. Х. из Лукавца због постојања основа сумње да је починио кривично дјело јавно подстицање на терористичке активности.  

 

Република Српска 07.06.2019 | 10:31
Званичницима РС упућене пријетње
Начелник Одјељење за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић рекла је да се З.Х. сумњичи да је 23. јануара ове године на свом Фејсбук профилу изнио личне идеје којима је подстицао на вршење терористичких радњи, позивајући на отворену ликвидацију највиших званичника Републике Српске. 

Срна незванично сазнаје да је ријеч о Зијаду Халиловићу.

Према њеним сазнањима, у оквиру ове истраге остварена је сарадња са МУП-ом Тузланског кантона на локацији гдје живи Халиловић и том приликом је нађено оружје – пиштољ и ручна бомба, као и одређени пропагандни материјал, рачунари и моблилни телефони.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ре

07.06.2019 10:12

Кад схвате колики су паразити и колико ништа не раде, и осете грижу савести, ајде сада мало да измишљано како смо угрожени, како нам прете. Све је манипуљација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.06.2019 10:56

Шта баљезгас иди на клик на Па види како мислите Србима.немој глумит будалу ако већ ниси.управо се на климу мозе наци слицне пријетње свему сто је Српско

Name

Нострадамус

07.06.2019 17:48

Ста ме брига нека им пријете па и они пријете цитавом народу.Како се сада полиција ангазовала само треба заститити јавне лицности.Ма да

Name

ре ре

07.06.2019 11:34

Ма да, манипулација, како да не, само се ти тјеши, али ипак мало погледај гдје живиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

07.06.2019 21:18

Немој претити , само уради, народ це те славити као Гаврила, да сам близе, да ми је рука мирнија као у рату, да мевид слузи као тада, преузео бих одговорност.

ОДГОВОРИТЕ