Zvaničnicima RS upućene prijetnje

Uprava za borbu protiv terorizma i ekstremizma Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske podnijela je Republičkom javnom tužilaštvu izvještaj protiv osobe čiji su inicijali Z. H. iz Lukavca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo javno podsticanje na terorističke aktivnosti.  

 

Republika Srpska 07.06.2019 | 10:31
Zvaničnicima RS upućene prijetnje
Načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović rekla je da se Z.H. sumnjiči da je 23. januara ove godine na svom Fejsbuk profilu iznio lične ideje kojima je podsticao na vršenje terorističkih radnji, pozivajući na otvorenu likvidaciju najviših zvaničnika Republike Srpske. 

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Zijadu Haliloviću.

Prema njenim saznanjima, u okviru ove istrage ostvarena je saradnja sa MUP-om Tuzlanskog kantona na lokaciji gdje živi Halilović i tom prilikom je nađeno oružje – pištolj i ručna bomba, kao i određeni propagandni materijal, računari i moblilni telefoni.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

re

07.06.2019 10:12

Kad shvate koliki su paraziti i koliko ništa ne rade, i osete grižu savesti, ajde sada malo da izmišljano kako smo ugroženi, kako nam prete. Sve je manipuljacija.

ODGOVORITE
Name

Re

07.06.2019 10:56

Šta baljezgas idi na klik na Pa vidi kako mislite Srbima.nemoj glumit budalu ako već nisi.upravo se na klimu moze naci slicne prijetnje svemu sto je Srpsko

Name

Nostradamus

07.06.2019 17:48

Sta me briga neka im prijete pa i oni prijete citavom narodu.Kako se sada policija angazovala samo treba zastititi javne licnosti.Ma da

Name

re re

07.06.2019 11:34

Ma da, manipulacija, kako da ne, samo se ti tješi, ali ipak malo pogledaj gdje živiš.

ODGOVORITE
Name

Ratko

07.06.2019 21:18

Nemoj pretiti , samo uradi, narod ce te slaviti kao Gavrila, da sam blize, da mi je ruka mirnija kao u ratu, da mevid sluzi kao tada, preuzeo bih odgovornost.

ODGOVORITE