Фенер навалио на Србе!

Није само Митровић, уговори на столу за Коларова и Фејсу! Српски фудбалери на цени овог лета. . .

Фудбал 06.06.2019 | 18:32
Фенер навалио на Србе!
Фенербахче се озбиљно намерачио на српске играче овог лета. Пре неколико дана осванула је вест о избиљној понуди за Александра Митровића, а данас стижу нове за Александра Коларова и Љубомира Фејсу.

Црвена звезда није била реална прича, а како би и била када је Александар Коларов још увек озбиљно на цени у европском фудбалу. Капитен репрезентације Србије овог лета би требало да напусти Рим, с обзиром да Ромине челнике "жуља" његова плата од 2.000.000 евра, а како јављају турски медији одлични Канаринци су спремни да то искористе.

Исти извор наводи и да је тамошњи гигант понудио 33-годишњем првотимцу Роме две године уговора, уз опцију продужетка сарадње на још годину дана. Помињала се могућност и одласка у Интер, али му је наводно интересантнија ова понуда која стиже из Истанбула. Коларову уговор са Ромом истиче наредне године, тако да је ово последња прилика и да Вучица додатно заради од обештећења.

Вест о Љубомиру Фејси пласирала је португалска А Бола. Трансфе српског везисте би требало да износи око 3.000.000 евра, док је на столу понуда за четворогодишњу сарадњу (2023) уз опцију продужетка на још годину дана.

Фејса (30) у Лисабону има уговор до 2021. године, тако да би одласком у Истанбул добио још две додатне године каријере на највишем нивоу.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар