Напета ситуација међу мигрантима

- Ситуација међу мигрантима у прихватном центру "Мирал" у Великој Кладуши и даље је напета иако нема већих, односно масовних инцидената, рекао је портпарол Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона Але Шиљдедић.

Босна и Херцеговина 06.06.2019 | 10:30
Напета ситуација међу мигрантима
"Тензија и даље има, а једноставно ситуација међу њима може ескалирати у сваком тренутку. Полиција је на терену, прати дешавања и у стању је приправности", рекао је Шиљдедић за портал "Кликс".

Сукоби међу мигрантима кулминирали су у ноћи између 4. и 5. јуна када се сукобило више од 100 лица. У инциденту је повријеђено више миграната, као и неколико полицијских службеника који су радили на успостављању реда и мира.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

СYДНЕY

06.06.2019 09:00

Није то ниста.За који мјесец поцеце они нападати полицијске станице и касарне.Па само јос будали није јасно да се организовано пребацују поразени терористи из Сyрије и ствара ново ратно подруцје.У потпуности разумијем Хрватску полицију сто их млати кад их ухвати у својој територији а и ако их поцну убијати људи имају потпуно право.Сарајевски фундаметалисти организзовано доводе ове терористе да би створили свој калифат и хрвати и под цјену убијања ових терориста морају их спрецити да и на њеној територији оснивају неки нови калифат.а БОСНА ЈЕ И ОНАКО НАЈВЕЦА ЦРНА РУПА У ЕВРОПИ И ТРЕБА ЈЕ ОГРАДИТИ БОДЉИКАВОМ ЗИЦО ДА СЕ ЗЛО НЕ СИРИ ДАЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

лола

06.06.2019 10:36

Спремају напад на РС. Узели су сипке.

Name

ре СYДНЕY

06.06.2019 11:02

Ти требаш сутра на контролу.

Name

Примите

06.06.2019 21:45

мигранте у опозицију и организујте протесте против власти.

ОДГОВОРИТЕ