Napeta situacija među migrantima

- Situacija među migrantima u prihvatnom centru "Miral" u Velikoj Кladuši i dalje je napeta iako nema većih, odnosno masovnih incidenata, rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Bosna i Hercegovina 06.06.2019 | 10:30
Napeta situacija među migrantima
"Tenzija i dalje ima, a jednostavno situacija među njima može eskalirati u svakom trenutku. Policija je na terenu, prati dešavanja i u stanju je pripravnosti", rekao je Šiljdedić za portal "Кliks".

Sukobi među migrantima kulminirali su u noći između 4. i 5. juna kada se sukobilo više od 100 lica. U incidentu je povrijeđeno više migranata, kao i nekoliko policijskih službenika koji su radili na uspostavljanju reda i mira.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

SYDNEY

06.06.2019 09:00

Nije to nista.Za koji mjesec pocece oni napadati policijske stanice i kasarne.Pa samo jos budali nije jasno da se organizovano prebacuju porazeni teroristi iz Syrije i stvara novo ratno podrucje.U potpunosti razumijem Hrvatsku policiju sto ih mlati kad ih uhvati u svojoj teritoriji a i ako ih pocnu ubijati ljudi imaju potpuno pravo.Sarajevski fundametalisti organizzovano dovode ove teroriste da bi stvorili svoj kalifat i hrvati i pod cjenu ubijanja ovih terorista moraju ih spreciti da i na njenoj teritoriji osnivaju neki novi kalifat.a BOSNA JE I ONAKO NAJVECA CRNA RUPA U EVROPI I TREBA JE OGRADITI BODLJIKAVOM ZICO DA SE ZLO NE SIRI DALJE

ODGOVORITE
Name

lola

06.06.2019 10:36

Spremaju napad na RS. Uzeli su sipke.

Name

re SYDNEY

06.06.2019 11:02

Ti trebaš sutra na kontrolu.

Name

Primite

06.06.2019 21:45

migrante u opoziciju i organizujte proteste protiv vlasti.

ODGOVORITE