Лаушевићу позлило у ресторану

Глумцу Жарку Лаушевићу (59) позлило је у ресторану у Земуну, сазнаје "Блиц".

Србија 05.06.2019 | 18:14
Лаушевићу позлило у ресторану
Екипа Хитне помоћи дошла је на лице места како би славном глумцу указали помоћ.

Како је "Блицу" незванично речено, глумац је имао висок притисак и главобољу, али за сада није хоспитализован.

(Блиц)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Савијест?

05.06.2019 16:30

Жарко је изузетно талентован глунац, један од најбољих из своје генерације. Један несрећан инцидент га је обиљежио за цијели живот, упропастио каријеру, који је био, да ли животно искушење, тренутак слабости... лоша процјена ситуације, или несмотрено дјеловање. Он је примјер, како се у трену окрене живот у негативном смјеру, а толико је обећавао, имао све префиспозиције за бриљантну каријеру. Не сумњам да је све оставило траг на његово здравље, јер се ипак ради о савијести једног човјека...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Велики знају

05.06.2019 17:22

Савјест, морална личност је превладала у трену код овог ЧОВЈЕКА! Наравно да није желио нанијети зло другоме, али праведни људи бране оне који се не могу учинити сами за себе!!! Тако се то ради, зар уопште сумњати у намјеру онога што је желио да постигне?! Зар окренути леђа немоћном?! Какви су то закључци, осјећам да су мало и погрешни код Вас. А то што се неко удаљи, тражи свој мир, зар треба нама да се објашњава или правда?!

Name

Морски Соле Мyк

05.06.2019 17:27

Један несрецан инцидент?Истресао је цијели сарзер у два цовјека а довољно је било по један метак у ноге!

Name

Робин худ

05.06.2019 19:02

САВЈЕСТ немас ти грама савјести. Овај зликовац је убио два дјетете од 19 и 20 година. Сруцио цјели санзер 15 метака у дјецу ненаорузано. Само зато сто је егоиста и болесник, досао у кафану и као смета му гарама. У Црној Гори се не пита у кафани "ко то галами" а поготово се не говори "знате ли ко смо ми" мислеци на себе и свог брата. Провоцирао је ту дјецу па када се насао на патосу сруцио санзер у њих, вецину метака им је сруцио у ледја. Осудјиван на 15-16год па на 4-5 а онда конацно правосназно на 13 у осуству јер је послије 4 године затвора пусте и побјегао у Америку. Само гори зликовац од њега мозе да му се диви и брани га, попут оног зликовца Бориса Тадица који га је аболирао (помиловао) од издрзавања остатка казне.

Name

Робин Худу

06.06.2019 12:18

Зликовац, ја зликовац??? Са таквим поганим језиком, да знаш и што пишеш да је било због буке и галаме. Умјесто да напишеш шта је било, ти као неки врховник са муњама по мени грмиш, а и не знаш ко сам, шта сам. Можда ја знам другачије, можда нисам довољно информисано створење, можда гријешим, можда, али тако је. Зар мислиш да си ти таквим ријечима достигао јунаштва Робин Худа? Ето размисли, ја јесам, знам другачије него то што ти пишеш. У сваком случају не подржавам злостављање, баш зато што оно изазива нову трагедију, нечију патњу.

Name

Бањалучанин

05.06.2019 17:13

Један од најбољих и најталентованијих. Није имао среће у животу али све најбоље желим људини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарwилл

05.06.2019 17:20

У праву сте обојица горе потписани, али остаће упамћен као хладнокрвни убица младих људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

05.06.2019 19:54

Врло подло од њега.Могло је све да се ријеси на другацији нацин.

Name

Дх

06.06.2019 02:20

ДАЛИ ЈЕ РЕСЕЊЕ ОДУЗЕТИ НЕКОМ ЗИВОТ ПОГОТОВО МЛАДИМ ДЈЕЦКИМА ТО ЈЕ ЗАСТРАСУЈУЦЕ СВАКО ИМА ЈЕДАН ЗИВОТ И ЗАТО ЈЕ МНОГО ВРЕЈЕДАН КРАЈ ВАИСТИНУ БОЗЕ

ОДГОВОРИТЕ