Lauševiću pozlilo u restoranu

Glumcu Žarku Lauševiću (59) pozlilo je u restoranu u Zemunu, saznaje "Blic".

Srbija 05.06.2019 | 18:14
Lauševiću pozlilo u restoranu
Ekipa Hitne pomoći došla je na lice mesta kako bi slavnom glumcu ukazali pomoć.

Kako je "Blicu" nezvanično rečeno, glumac je imao visok pritisak i glavobolju, ali za sada nije hospitalizovan.

(Blic)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Savijest?

05.06.2019 16:30

Žarko je izuzetno talentovan glunac, jedan od najboljih iz svoje generacije. Jedan nesrećan incident ga je obilježio za cijeli život, upropastio karijeru, koji je bio, da li životno iskušenje, trenutak slabosti... loša procjena situacije, ili nesmotreno djelovanje. On je primjer, kako se u trenu okrene život u negativnom smjeru, a toliko je obećavao, imao sve prefispozicije za briljantnu karijeru. Ne sumnjam da je sve ostavilo trag na njegovo zdravlje, jer se ipak radi o savijesti jednog čovjeka...

ODGOVORITE
Name

Samo Veliki znaju

05.06.2019 17:22

Savjest, moralna ličnost je prevladala u trenu kod ovog ČOVJEKA! Naravno da nije želio nanijeti zlo drugome, ali pravedni ljudi brane one koji se ne mogu učiniti sami za sebe!!! Tako se to radi, zar uopšte sumnjati u namjeru onoga što je želio da postigne?! Zar okrenuti leđa nemoćnom?! Kakvi su to zaključci, osjećam da su malo i pogrešni kod Vas. A to što se neko udalji, traži svoj mir, zar treba nama da se objašnjava ili pravda?!

Name

Morski Sole Myk

05.06.2019 17:27

Jedan nesrecan incident?Istresao je cijeli sarzer u dva covjeka a dovoljno je bilo po jedan metak u noge!

Name

Robin hud

05.06.2019 19:02

SAVJEST nemas ti grama savjesti. Ovaj zlikovac je ubio dva djetete od 19 i 20 godina. Srucio cjeli sanzer 15 metaka u djecu nenaoruzano. Samo zato sto je egoista i bolesnik, dosao u kafanu i kao smeta mu garama. U Crnoj Gori se ne pita u kafani "ko to galami" a pogotovo se ne govori "znate li ko smo mi" misleci na sebe i svog brata. Provocirao je tu djecu pa kada se nasao na patosu srucio sanzer u njih, vecinu metaka im je srucio u ledja. Osudjivan na 15-16god pa na 4-5 a onda konacno pravosnazno na 13 u osustvu jer je poslije 4 godine zatvora puste i pobjegao u Ameriku. Samo gori zlikovac od njega moze da mu se divi i brani ga, poput onog zlikovca Borisa Tadica koji ga je abolirao (pomilovao) od izdrzavanja ostatka kazne.

Name

Robin Hudu

06.06.2019 12:18

Zlikovac, ja zlikovac??? Sa takvim poganim jezikom, da znaš i što pišeš da je bilo zbog buke i galame. Umjesto da napišeš šta je bilo, ti kao neki vrhovnik sa munjama po meni grmiš, a i ne znaš ko sam, šta sam. Možda ja znam drugačije, možda nisam dovoljno informisano stvorenje, možda griješim, možda, ali tako je. Zar misliš da si ti takvim riječima dostigao junaštva Robin Huda? Eto razmisli, ja jesam, znam drugačije nego to što ti pišeš. U svakom slučaju ne podržavam zlostavljanje, baš zato što ono izaziva novu tragediju, nečiju patnju.

Name

Banjalučanin

05.06.2019 17:13

Jedan od najboljih i najtalentovanijih. Nije imao sreće u životu ali sve najbolje želim ljudini.

ODGOVORITE
Name

Darwill

05.06.2019 17:20

U pravu ste obojica gore potpisani, ali ostaće upamćen kao hladnokrvni ubica mladih ljudi.

ODGOVORITE
Name

MM

05.06.2019 19:54

Vrlo podlo od njega.Moglo je sve da se rijesi na drugaciji nacin.

Name

Dh

06.06.2019 02:20

DALI JE RESENJE ODUZETI NEKOM ZIVOT POGOTOVO MLADIM DJECKIMA TO JE ZASTRASUJUCE SVAKO IMA JEDAN ZIVOT I ZATO JE MNOGO VREJEDAN KRAJ VAISTINU BOZE

ODGOVORITE