Горка љубав у "Горкој земљи"

У програму БН телевизије од понедјељка 10. јуна од 20:55, са емитовањем почиње нова серија под називом „Горка земља“.

Забава 05.06.2019 | 14:55
Горка љубав у "Горкој земљи"

Серија која говори о мјесту гдје љубав не познаје границе, мјесту гдје се за љубав умире... У „Горкој земљи“ љубав је већа од живота. 

Прича о човјеку који не жали умријети или убити за жену коју страствено воли, о жена која се одриче својих нада, снова, па и саме себе како би спасила човјека којег воли, о мајци која је свој живот посветила да по сваку цијену заштити ауторитет свога сина, све то на плодној земљи коју њихова породица посједује стољећима. О модерном земљовласнику  који очајнички жели имати жену у коју је опсесивно заљубљен - жену која му неће узвратити љубав.


С једне стране су они који су спремни учинити све према свакоме како би добили оно што желе. С друге стране су љубазни људи, с топлим срцима, који вјерују у снагу љубави.


"Горка земља“ је прича о легендарној љубави која почиње у Истанбулу током 1970-их и наставља се у плодним земљама на југу.

„Горка земља“ поставља питање да ли је љубав вјечна насупрот  свих животних околности.

На тим земљама које су вјековима обликоване легендарним причама о храбрости и епској љубави, у раздобљу када механизација у пољопривреди почиње показивати своје резултате, поставља се питање - гдје почиње љепота љубави, а гдје се зло завршава?


Младић, који почини убиство како би заштитио своју љубав од окрутности властите породице и дјевојка која би радије умрла него одустала од љубави, крећу на напоран пут у бијег...

Судбина доводи ове страствене љубавнике до Адане, гдје ће завршити на пространим и плодним земљама модерног и моћног земљопосједника који је студирао у иностранству и његове доминантне мајке.

Једноставна лаж коју одбјегли љубавници изговарају како не би били одвојени једно од другог на тој земљи док траже излаз, преокренуће њихове животе и уништити све наде у спас који су наизглед имали, остављајући их да живе у свијету потпуног превирања.


Хоће ли мајчино срце куцати за те двије жртве судбине једнако као што куца за њеног вољеног сина?

Колико дуго ће модерни робовласник, навикнут да има све што пожели, наставити вољети жену коју посједује само физички, али никад и њено срце?

 
Хоће ли безгранична љубав превладати све препреке?

"Горка земља" од понедјељка 10. јуна од 20:55 у програму БН телевизије!

Коментари / 0

Оставите коментар