Црнадак се састао са Палмером

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак у Сједињеним Америчким Државама разговарао са Метју Палмером, замјеником помоћника државногсекретара САД.

Босна и Херцеговина 04.06.2019 | 14:56
Црнадак се састао са Палмером
Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак борави у вишедневној посјети Сједињеним Америчким Државама и у оквиру посјете састао се синоћ са Метју Палмером, замјеником помоћника државног секретара САД.

Састанак је одржан у Стејт Департменту у Вашингтону.

Главна тема разговора била је актуелна политичка ситуација у Републици Српској и БиХ, као и процес формирања власти.

Посјету Сједињеним Америчким Државама министар Црнадак наставља данассастанком са предсједницом организације „Герман Марсхалл Фунд“ Херен Донфрид.

У другом дијелу посјете планирано је да се министар састане са представницимаудружења грађана из Републике Српске и БиХ, а у плану је и посјета епархији новограчаничко-средњезападноамеричкој и сусрет са епископом Лонгином.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Петар

04.06.2019 13:02

Шта је добро урадио за РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. Вјероватно је пљувао по властима РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ и рекао му да су он и његова партија за НАТО али им Додик квари планове па би УСА требала да га смјени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.06.2019 13:21

Неки дан добро рече један пензионер јел то Додик хоће мене да убиједи да ми је пун фрижидер и новчаник. Е тако бих и ја тебе питао шта је то добро урадила власт у РС.

Name

млади

04.06.2019 13:26

ПЕТРЕ НЕ БУДАЛИ , МИЛЕ СЕ НЕ МОЖЕ САСТАТИ НИ СА ПОМОЋНИКОМ ЗАМЈЕНИКА НИ ЈЕДНЕ ДРЖАВЕ НА СВИЈЕТУ. САМО СРБЕ НА СРБЕ ПА СУ БОШЊАЦИ И ХРВАТИ МИРНИ. ИСТИНУ ЈЕ РЕКАО АМЕРИЧКИ КОНГРЕСМЕН О СРБИМА.

Name

Ре Петар

04.06.2019 14:00

то Петре Србине. И Америка се пласи насег моцног предсједника. Клецају ноге пред њим, у мисију рупу се сакрију кад се спомене његово име. Много веце дрзаве су поклекнуле али они нису имали среце да имају Додика за предсједника.